KİMSESİZ İNGİLİZ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam 15.03.2016 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KİMSESİZ İNGİLİZ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

20 YILLIK KİMSESİZ İNGİLİZ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Antalya'nın Alanya ilçesinde 20 yıldır yerleşik olarak yaşayan kimsesiz İngiliz vatandaşı 87 yaşındaki John Bell, tedavi için kaldırıldığı hastanede kalp ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.  20 yıldır Alanya'da yerleşik olarak yaşayan, İngiliz vatandaşı 87 yaşındaki John Bell, geçirdiği rahatsızlık sonrası felç kalarak yatağa mahkum olmuştu. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'nin talimatıyla harekete geçen Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri John Bell'in evine giderek incelemede bulunmuştu. Ancak Bell, aynı gün sabah saatlerinde kendisine yardım için giden taksici İbrahim Sulu tarafından yerde baygın vaziyette bulunmuş ve kaldırıldığı özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye altına alınmıştı.  John Bell'in bu sabah saatlerinde kalp ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
20 YILLIK KİMSESİZ İNGİLİZ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde 20 yıldır yerleşik olarak yaşayan kimsesiz İngiliz vatandaşı 87 yaşındaki John Bell, tedavi için kaldırıldığı hastanede kalp ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. 
20 yıldır Alanya'da yerleşik olarak yaşayan, İngiliz vatandaşı 87 yaşındaki John Bell, geçirdiği rahatsızlık sonrası felç kalarak yatağa mahkum olmuştu. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'nin talimatıyla harekete geçen Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri John Bell'in evine giderek incelemede bulunmuştu. Ancak Bell, aynı gün sabah saatlerinde kendisine yardım için giden taksici İbrahim Sulu tarafından yerde baygın vaziyette bulunmuş ve kaldırıldığı özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye altına alınmıştı. 
John Bell'in bu sabah saatlerinde kalp ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.