KİLİSE OKULUNUN BAHÇESİNDE 93 MEZAR BULUNDU

Dünya 27.01.2022 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KİLİSE OKULUNUN BAHÇESİNDE 93 MEZAR BULUNDU

Kanada'da Bir Yatılı Kilise Okulunun Bahçesinde 93 Mezar Daha Bulundu...
Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulu bölgesinde 93 isimsiz mezar daha bulundu. British Columbia eyaletinin Williams Lake Bölgesi First Nation Şefi Willie Sellars, düzenlediği basın toplantısında, bölgedeki St. Joseph's Mission Yatılı Kilise Okulunun bahçesinde yeni mezarların keşfedildiğini duyurdu. Geçen yılda ülkedeki kiliselerin bahçelerinde benzer bir şekilde isimsiz çocuk mezarlarına rastlanmıştı.  
Kanada'da Bir Yatılı Kilise Okulunun Bahçesinde 93 Mezar Daha Bulundu...

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulu bölgesinde 93 isimsiz mezar daha bulundu.

British Columbia eyaletinin Williams Lake Bölgesi First Nation Şefi Willie Sellars, düzenlediği basın toplantısında, bölgedeki St. Joseph's Mission Yatılı Kilise Okulunun bahçesinde yeni mezarların keşfedildiğini duyurdu. Geçen yılda ülkedeki kiliselerin bahçelerinde benzer bir şekilde isimsiz çocuk mezarlarına rastlanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.