Kılıçdaroğlu, Başpehlivan Balaban'a altın hediye etti

Spor 06.08.2017 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kılıçdaroğlu, Başpehlivan Balaban'a altın hediye etti

Kılıçdaroğlu, Başpehlivan Balaban'a altın hediye etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediyesi’nin Feslikan Yaylası’nda düzenlediği 20. Yaz Şenlikleri’ne katıldı. Kılıçdaroğlu, 656. Edirne Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban’a altın hediye etti.  Konyaaltı Belediyesi’nin Feslikan Yaylası’nda düzenlediği 20. Yaz Şenlikleri’ne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Er meydanına gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İsmail Balaban ve partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu, er meydanında tur atarak güreşçileri ve vatandaşları selamladı. 656. Edirne Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban’a altın hediye eden ve daha sonra kendisine ayrılan yere geçen Kılıçdaroğlu, başpehlivanların kura çekimini gerçekleştirdikten sonra Feslikan Yaylası’ndan ayrıldı.
Kılıçdaroğlu, Başpehlivan Balaban'a altın hediye etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediyesi’nin Feslikan Yaylası’nda düzenlediği 20. Yaz Şenlikleri’ne katıldı. Kılıçdaroğlu, 656. Edirne Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban’a altın hediye etti. 
Konyaaltı Belediyesi’nin Feslikan Yaylası’nda düzenlediği 20. Yaz Şenlikleri’ne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Er meydanına gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İsmail Balaban ve partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu, er meydanında tur atarak güreşçileri ve vatandaşları selamladı. 656. Edirne Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban’a altın hediye eden ve daha sonra kendisine ayrılan yere geçen Kılıçdaroğlu, başpehlivanların kura çekimini gerçekleştirdikten sonra Feslikan Yaylası’ndan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.