KGK BÖLGE TEMSİLCİLERİ ATSO’DA BULUŞTU

14.01.2020 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KGK BÖLGE TEMSİLCİLERİ ATSO’DA BULUŞTU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Toplantısı, TOBB Antalya KGK Başkanı ve Batı Akdeniz Bölge Temsilcisi Serap Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar KGK İcra Kurullarının katılımıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.   Gündeme ilişkin bilgi veren TOBB Burdur Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Zorlu: “TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Antalya KGK İcra Komitesi tarafından kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve desteklenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında ‘2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri’ Yarışması düzenlendi. Yarışmaya müracaatlar 6 Aralık’ta tamamlanmıştı. 4 kategorideki bu yarışmanın Jüri Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdik. Bu doğrultuda Burdur KGK olarak bizler de görüş ve değerlendirmelerimizi yaptık” dedi.   Zorlu; yarışmanın “İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın”, “Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın”, “Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın” ve “Yöresine Değer Kazandıran Kadın” kategorilerinden oluştuğunu belirtti.   Toplantıda ayrıca KGK’ların bölgesel faaliyetleri ve işbirliği ele alındı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Toplantısı, TOBB Antalya KGK Başkanı ve Batı Akdeniz Bölge Temsilcisi Serap Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar KGK İcra Kurullarının katılımıyla Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.

 

Gündeme ilişkin bilgi veren TOBB Burdur Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Zorlu:

“TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Antalya KGK İcra Komitesi tarafından kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve desteklenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında ‘2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri’ Yarışması düzenlendi. Yarışmaya müracaatlar 6 Aralık’ta tamamlanmıştı. 4 kategorideki bu yarışmanın Jüri Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdik. Bu doğrultuda Burdur KGK olarak bizler de görüş ve değerlendirmelerimizi yaptık” dedi.

 

Zorlu; yarışmanın “İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın”, “Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın”, “Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın” ve “Yöresine Değer Kazandıran Kadın” kategorilerinden oluştuğunu belirtti.

 

Toplantıda ayrıca KGK’ların bölgesel faaliyetleri ve işbirliği ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.