Keşif Ekibi, Burdur'un Tarihi ve Ören Yerlerini Ziyaret Etti

Turizm 03.10.2014 - 10:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Keşif Ekibi, Burdur'un Tarihi ve Ören Yerlerini Ziyaret Etti

Keşif Ekibi, Burdur'un Tarihi ve Ören Yerlerini Ziyaret Etti
Antalya'nın Demre ilçesinde 66 yıl önce gelin olarak geldiği evin musluğundan ilk kez su akan 84 yaşındaki Fatma Nine, yetkililere teşekkür etti. Demre Yavu Mahallesi'ndeki evine 66 yıl önce gelin gelen 84 yaşındaki Fatma Düngüllü, yıllar sonra da olsa evinin musluğundan su akmasının sevincini yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşlı kadının evine 700 metre boru döşeyerek suya kavuşmasını sağladı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre İlçe Koordinatörü Veli Sertbaş, "Fatma ninenin 66 yıllık su hasreti ASAT arıza ekibimiz sayesinde sona erdi. Hizmet halkımıza iyi gelecek. Büyükşehir çalışıyor, ilçemizin içme suyu, yol gibi problemleri her gün biraz daha azalıyor" dedi.Demre'de 66 yıl evlenen Fatma Düngüllü, eşini 2002 yılında kaybettiğini, 4 oğlu ve 3 kızı bulunduğunu belirterek, gelin geldiği evde ilk kez suya kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Fatma Nine, "66 yıldır ilk kez su aktı. Büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. Uzaktaki çeşmeden taşıma su ile idare ediyordum. Sağ olsunlar, suya kavuştum" dedi.
Keşif Ekibi, Burdur'un Tarihi ve Ören Yerlerini Ziyaret Etti

Antalya'nın Demre ilçesinde 66 yıl önce gelin olarak geldiği evin musluğundan ilk kez su akan 84 yaşındaki Fatma Nine, yetkililere teşekkür etti. 
Demre Yavu Mahallesi'ndeki evine 66 yıl önce gelin gelen 84 yaşındaki Fatma Düngüllü, yıllar sonra da olsa evinin musluğundan su akmasının sevincini yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşlı kadının evine 700 metre boru döşeyerek suya kavuşmasını sağladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre İlçe Koordinatörü Veli Sertbaş, "Fatma ninenin 66 yıllık su hasreti ASAT arıza ekibimiz sayesinde sona erdi. Hizmet halkımıza iyi gelecek. Büyükşehir çalışıyor, ilçemizin içme suyu, yol gibi problemleri her gün biraz daha azalıyor" dedi.
Demre'de 66 yıl evlenen Fatma Düngüllü, eşini 2002 yılında kaybettiğini, 4 oğlu ve 3 kızı bulunduğunu belirterek, gelin geldiği evde ilk kez suya kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Fatma Nine, "66 yıldır ilk kez su aktı. Büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. Uzaktaki çeşmeden taşıma su ile idare ediyordum. Sağ olsunlar, suya kavuştum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.