KESİCİ: "HAREKETTE BEREKET VARDIR"

Siyaset 23.03.2014 - 11:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KESİCİ: "HAREKETTE BEREKET VARDIR"

Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Bucak İlçe teşkilatı ve MHP Bucak Belediye Başkan adayı Ramazan Kesici, meclis üyesi adayları ile birlikte mermer fabrikalarını ziyaret ettiler.
Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Bucak İlçe teşkilatı ve MHP Bucak Belediye Başkan adayı Ramazan Kesici, meclis üyesi adayları ile birlikte mermer fabrikalarını ziyaret ettiler. Siyasetcilerin her zaman ve her yerde halkla beraber olması, halkın sorunlarını iyi bilmesi gerekir diyen Kesici şöyle konuştu:   Bucak ekonomisinde hatırı sayılır bir ağırlığı olan mermer sanayinin hem patronlarını, hem de işçilerini yerinde ziyaret ettik. Fabrikalarımızın modern teknoloji ile donatılması, çalışanların çalışma koşullarının iyileştirilmesi, işçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi bu sektörün daha verimli hale gelmesi ile mümkündür. Daha önce mermer artıklarının değerlendirilmesi ile ilgili projemizi halkımızla paylaştık. Mermerciliğin doğa kirlenmesi ve tarım arazilerine zarar vermesini asgari düzeye indirmek için bu projeyi çok önemsiyoruz.   Sadece gündüz çalışanları değil, gece vardiyası çalışanlarını da ziyaret ettiklerini belirten Kesici; kendilerine güvenen insanlarımızı asla mahçup etmeyeceklerini, Bucaklıyı topyekün kucaklayan bir başkan olacaklarını söyledi. İşçilerle sohbetlerinde yaşadıkları duygusal anlara dikkat çeken Kesici; kaliteli hizmet ve becerikli temiz yönetim isteyen herkesin ortak adresi MHP’dir diyerek sözlerini tamamladı.  
Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Bucak İlçe teşkilatı ve MHP Bucak Belediye Başkan adayı Ramazan Kesici, meclis üyesi adayları ile birlikte mermer fabrikalarını ziyaret ettiler.
Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Bucak İlçe teşkilatı ve MHP Bucak Belediye Başkan adayı Ramazan Kesici, meclis üyesi adayları ile birlikte mermer fabrikalarını ziyaret ettiler. Siyasetcilerin her zaman ve her yerde halkla beraber olması, halkın sorunlarını iyi bilmesi gerekir diyen Kesici şöyle konuştu:
 
Bucak ekonomisinde hatırı sayılır bir ağırlığı olan mermer sanayinin hem patronlarını, hem de işçilerini yerinde ziyaret ettik. Fabrikalarımızın modern teknoloji ile donatılması, çalışanların çalışma koşullarının iyileştirilmesi, işçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi bu sektörün daha verimli hale gelmesi ile mümkündür. Daha önce mermer artıklarının değerlendirilmesi ile ilgili projemizi halkımızla paylaştık. Mermerciliğin doğa kirlenmesi ve tarım arazilerine zarar vermesini asgari düzeye indirmek için bu projeyi çok önemsiyoruz.
 
Sadece gündüz çalışanları değil, gece vardiyası çalışanlarını da ziyaret ettiklerini belirten Kesici; kendilerine güvenen insanlarımızı asla mahçup etmeyeceklerini, Bucaklıyı topyekün kucaklayan bir başkan olacaklarını söyledi. İşçilerle sohbetlerinde yaşadıkları duygusal anlara dikkat çeken Kesici; kaliteli hizmet ve becerikli temiz yönetim isteyen herkesin ortak adresi MHP’dir diyerek sözlerini tamamladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.