Kepezliler referandumda evet dedi

Gündem 05.12.2016 - 13:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Kepezliler referandumda evet dedi

Kepez Belediyesi’nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.
Kepez Belediyesi’nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.  Kepez Belediyesi’nin Masa Dağı eteklerindeki 5 mahallenin modernleşmesi için hazırladığı kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisine, yüzde 72 oranında evet oyu çıktı. Çeşitli mülkiyet hakları sunulan Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerindeki yaklaşık 6 bin hak sahibi, muhtarlıklarında kurulan sandıklarda oyunu kullandı. İlçe Seçim Kurulu’nun bilgisi dahilinde düzenlenen referanduma katılanların listesi numarataj ile tapu kayıt örneklerinden tespit edildi. İmar planı kapsamındaki hak sahipleri, nüfus cüzdanı beyanı ve imza karşılığında oylarını kullandı. Demokratik ortamda gerçekleşti Geçen yıl Yeni Emek Mahallesi’nde gerçekleşen referandumla, birlikte yönetişim örneği olarak bu kez daha kapsamlı bir boyutta gerçekleşti. Kepezlilerin demokratik bir ortamda barış içinde referanduma gittiğini belirten Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sandıkta kentsel dönüşüme ilişkin iradelerini ortaya koyduklarını söyledi. Referandum sonucunu değerlendiren Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de halkımızın iradesi doğrultusunda hareket ederek, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Referandum, şehre dair bir kararda ben yaptım oldu’ demek yerine, halkla birlikte karar verme adına da örnek oldu. Referandumun yapılmasında emek veren, katkı koyan tüm çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Sonuçlar Kepez’e hayırlı olsun” dedi.
Kepez Belediyesi’nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı.

Kepez Belediyesi’nin 5 mahallenin kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisi için yapılan referandumda, yüzde 72 evet sonucu çıktı. 
Kepez Belediyesi’nin Masa Dağı eteklerindeki 5 mahallenin modernleşmesi için hazırladığı kentsel dönüşüme yönelik imar planı önerisine, yüzde 72 oranında evet oyu çıktı. Çeşitli mülkiyet hakları sunulan Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerindeki yaklaşık 6 bin hak sahibi, muhtarlıklarında kurulan sandıklarda oyunu kullandı. İlçe Seçim Kurulu’nun bilgisi dahilinde düzenlenen referanduma katılanların listesi numarataj ile tapu kayıt örneklerinden tespit edildi. İmar planı kapsamındaki hak sahipleri, nüfus cüzdanı beyanı ve imza karşılığında oylarını kullandı.

Demokratik ortamda gerçekleşti
Geçen yıl Yeni Emek Mahallesi’nde gerçekleşen referandumla, birlikte yönetişim örneği olarak bu kez daha kapsamlı bir boyutta gerçekleşti. Kepezlilerin demokratik bir ortamda barış içinde referanduma gittiğini belirten Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sandıkta kentsel dönüşüme ilişkin iradelerini ortaya koyduklarını söyledi.
Referandum sonucunu değerlendiren Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de halkımızın iradesi doğrultusunda hareket ederek, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Referandum, şehre dair bir kararda ben yaptım oldu’ demek yerine, halkla birlikte karar verme adına da örnek oldu. Referandumun yapılmasında emek veren, katkı koyan tüm çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Sonuçlar Kepez’e hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.