KEPEZ YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2014 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KEPEZ YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Yaz spor okulları 9 branşta hizmet verecek.
 Kepez Belediyesi, 9 branşta Yaz Spor Okulu’nu açıyor. 1 Temmuz-29 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı. Kepez Belediyesi’nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik organize ettiği ve geleneksel hale gelen yaz dönemi spor okulu kayıtları başladı.Amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu kayıtları 2 Haziran tarihiyle başladı.Yaz Spor Okulu’nda, futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, boks, tekvando, karate ve wushu olmak üzere toplam 9 branşta kurs verilecek açılışı yapılan okula, çocuklarını yazdırmak isteyen veliler, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kulüp idare binasında, kimlik fotokopisi (çocuklarının), 2 adet fotoğraf ve orada dolduracağı formla ile kayıt işlemlerini yaptırabilecekler.Uzman antrenörlerin görev yapacağı spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü’nün amatör branşlarına alınma fırsatı bulacaklar.Çocukların gelişimi ve sağlığı için spora büyük önem verilmesi gerektiğini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Çocuk ve gençleri önemsemeliyiz. Ülkemizin geleceği onlara emanet olacak. Kepez Belediyesi olarak, onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece-gündüz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.
Yaz spor okulları 9 branşta hizmet verecek.

 Kepez Belediyesi, 9 branşta Yaz Spor Okulu’nu açıyor. 1 Temmuz-29 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı. 
Kepez Belediyesi’nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik organize ettiği ve geleneksel hale gelen yaz dönemi spor okulu kayıtları başladı.
Amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu kayıtları 2 Haziran tarihiyle başladı.
Yaz Spor Okulu’nda, futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, boks, tekvando, karate ve wushu olmak üzere toplam 9 branşta kurs verilecek açılışı yapılan okula, çocuklarını yazdırmak isteyen veliler, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kulüp idare binasında, kimlik fotokopisi (çocuklarının), 2 adet fotoğraf ve orada dolduracağı formla ile kayıt işlemlerini yaptırabilecekler.
Uzman antrenörlerin görev yapacağı spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü’nün amatör branşlarına alınma fırsatı bulacaklar.
Çocukların gelişimi ve sağlığı için spora büyük önem verilmesi gerektiğini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Çocuk ve gençleri önemsemeliyiz. Ülkemizin geleceği onlara emanet olacak. Kepez Belediyesi olarak, onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece-gündüz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.