KEPEZ’DEN KPSS KURSU

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2018 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KEPEZ’DEN KPSS KURSU

Kepez Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için ücretsiz Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kursu açıyor.
Kepez’in eğitim standartlarını yükselten birçok hizmet veren Kepez Belediyesi, KPSS kursu açıyor. Ortaöğretim ve ön lisans mezunları için açılacak olan KPSS kurslarının başvuru tarihi 29 Haziran Cuma günü sona eriyor. Belediye Hizmet binası yanındaki Teomanpaşa Kurs Merkezi’nde açılacak olan KPSS kursları, 9 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Kepez Belediyesi, KPSS sınavına girecek olan çalışan adayları da düşündü. Haftanın 5 günü devam edecek olan kurslar, çalışanlar için akşamları da düzenlenecek. Kursa katılacak olan gençlerin güzel bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak içinde kendilerine genç kart verilerek, Kepez Belediyesi’nin her türlü sportif etkinliklerinden yararlanmaları sağlanacak.
Kepez Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için ücretsiz Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kursu açıyor.

Kepez’in eğitim standartlarını yükselten birçok hizmet veren Kepez Belediyesi, KPSS kursu açıyor. Ortaöğretim ve ön lisans mezunları için açılacak olan KPSS kurslarının başvuru tarihi 29 Haziran Cuma günü sona eriyor. Belediye Hizmet binası yanındaki Teomanpaşa Kurs Merkezi’nde açılacak olan KPSS kursları, 9 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Kepez Belediyesi, KPSS sınavına girecek olan çalışan adayları da düşündü. Haftanın 5 günü devam edecek olan kurslar, çalışanlar için akşamları da düzenlenecek. Kursa katılacak olan gençlerin güzel bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak içinde kendilerine genç kart verilerek, Kepez Belediyesi’nin her türlü sportif etkinliklerinden yararlanmaları sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.