Kepez'de kadınlara pozitif ayrımcılık

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2019 - 10:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kepez'de kadınlara pozitif ayrımcılık

Başkan Böcek “Antalya halkının bize verdiği oyları helal ettireceğiz.”
Kepez ilçesinde muhtarlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplu ulaşım araçlarının saat 22.00’den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME’den karar çıkartacaklarını söyledi.   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın sorunlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor. Başkan Böcek’in bu amaçla çalışma arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez oldu.  Başkan Böcek, “5 yıl canla başla çalışacağız. Antalya’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Antalya halkının bize verdiği oyları helal ettireceğiz” dedi. Başkan Muhittin Böcek, toplu ulaşımda şoförlerin vatandaşlara yaklaşımlarıyla ilgili eğitim programı başlatacaklarını, hatalı davrananları affetmeyeceklerini söyledi. Başkan Böcek, kadınların akşam geç saatte güvenle evlerine ulaşabilmesi için toplu ulaşım araçlarının saat 22.00’den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME’den karar çıkartacaklarını belirtti.
Başkan Böcek “Antalya halkının bize verdiği oyları helal ettireceğiz.”


Kepez ilçesinde muhtarlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplu ulaşım araçlarının saat 22.00’den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME’den karar çıkartacaklarını söyledi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın sorunlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor. Başkan Böcek’in bu amaçla çalışma arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez oldu.

 Başkan Böcek, “5 yıl canla başla çalışacağız. Antalya’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Antalya halkının bize verdiği oyları helal ettireceğiz” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, toplu ulaşımda şoförlerin vatandaşlara yaklaşımlarıyla ilgili eğitim programı başlatacaklarını, hatalı davrananları affetmeyeceklerini söyledi. Başkan Böcek, kadınların akşam geç saatte güvenle evlerine ulaşabilmesi için toplu ulaşım araçlarının saat 22.00’den sonra kadınların durak harici evlerine en yakın noktada indirilmesi konusunda UKOME’den karar çıkartacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.