Kepez’de 5 bin vatandaşa ücretsiz bakılacak

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2016 - 10:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Kepez’de 5 bin vatandaşa ücretsiz bakılacak

Kepez Belediyesi’nden diyetisyen hizmeti
Kepez Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanan diyetisyen hizmeti, yılda 5 bin vatandaşı sağlıklı bir yaşama kavuşturuyor. Kepez Belediyesi’nin diyetisyen hizmeti vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediyesi Sağlık Müdürlüğü bünyesinde belediyenin diyet uzmanı gözetiminde binlerce vatandaşa sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmeti veriliyor. Her yıl yaklaşık 5 bin yeni kayıt ile devam eden hizmet, belediye sağlık hizmetleri kapsamında ücretsiz olarak veriliyor. 2015 yılında 9 bin 175 kişiye ulaşan diyetisyen hizmeti, verilen listelere uyan vatandaşları kısa sürede formda bir fiziğe kavuşturuyor. Bölgede yaşayan tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı diyetisyen hizmeti için Belediye Hizmet Binası’nda bulunan Sağlık Müdürlüğü’ne başvuru yapılıyor. İlk olarak belediye sağlık laboratuvarında hemogram, biyokimya ve kan tahlilleri yapılıyor. Diyetisyen tarafından değerlendirilen testler ve ölçümler sonucu kişiye özel beslenme programı çıkarılıyor. Her 15 günde bir kontrol edilerek gözetim altında tutulan vatandaşlar, zararlı yeme içme faaliyetlerinden uzaklaştırılarak sağlıklı bir hayata adım atıyor. Kısa bir sürede istedikleri kiloya kavuşan vatandaşlar, belediyenin sunduğu hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getiriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ücretsiz diyetisyen hizmetinden tüm vatandaşların yararlanması için belediye sağlık müdürlüğüne davet etti. Kepez Belediye binası 1’inci katta sağlık hizmetleri bölümüne müracaat ile gerçekleşen diyetisyen hizmetinden, tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
Kepez Belediyesi’nden diyetisyen hizmeti

Kepez Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanan diyetisyen hizmeti, yılda 5 bin vatandaşı sağlıklı bir yaşama kavuşturuyor.

Kepez Belediyesi’nin diyetisyen hizmeti vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediyesi Sağlık Müdürlüğü bünyesinde belediyenin diyet uzmanı gözetiminde binlerce vatandaşa sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmeti veriliyor. Her yıl yaklaşık 5 bin yeni kayıt ile devam eden hizmet, belediye sağlık hizmetleri kapsamında ücretsiz olarak veriliyor. 2015 yılında 9 bin 175 kişiye ulaşan diyetisyen hizmeti, verilen listelere uyan vatandaşları kısa sürede formda bir fiziğe kavuşturuyor.

Bölgede yaşayan tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı diyetisyen hizmeti için Belediye Hizmet Binası’nda bulunan Sağlık Müdürlüğü’ne başvuru yapılıyor. İlk olarak belediye sağlık laboratuvarında hemogram, biyokimya ve kan tahlilleri yapılıyor. Diyetisyen tarafından değerlendirilen testler ve ölçümler sonucu kişiye özel beslenme programı çıkarılıyor. Her 15 günde bir kontrol edilerek gözetim altında tutulan vatandaşlar, zararlı yeme içme faaliyetlerinden uzaklaştırılarak sağlıklı bir hayata adım atıyor. Kısa bir sürede istedikleri kiloya kavuşan vatandaşlar, belediyenin sunduğu hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getiriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ücretsiz diyetisyen hizmetinden tüm vatandaşların yararlanması için belediye sağlık müdürlüğüne davet etti. Kepez Belediye binası 1’inci katta sağlık hizmetleri bölümüne müracaat ile gerçekleşen diyetisyen hizmetinden, tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.