KEPEZ BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU’NDAN İLK KONSER

Sanat 24.02.2015 - 14:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KEPEZ BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU’NDAN İLK KONSER

KEPEZ BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU’NDAN İLK KONSER
 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün desteği kurulan Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSMT) muhteşem bir konser verdi.  Kepez Belediyesi TSMT, "Dünden Bugüne Türk Müziği" adıyla 2015 sezonunun ilk konserini Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde verdi. Konseri Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve sanatseverler izledi. Türk Sanat Musikisi'nin 16 güzel eserinin icra edildiği konser, büyük beğeni topladı. Şef M. Tahir Çetin yönetimindeki Kepez Belediyesi TSMT "Dünden Bugüne Türk Müziği" konserinin ardından sahneye davet edilen Başkan Hakan Tütüncü başarılı performanslarından dolayı Kepez Belediyesi TSMT Şefi Tahir Çetin'i, koro üyelerini ve saz heyetini tebrik etti. Şef Çetin'e ve nazariyat ve solfej eğitmeni Eda Öztürk'e çiçek takdim eden Başkan Tütüncü, “Altı yıldır çalışmalarına gayretle devam eden Türk Sanat Müziği Topluluğu artık temalı konserler verebilecek yetkinliğe kavuştu. Koro Şefi Tahir Çetin ve tüm koro üyeleri ile emeği olanları tebrik ederim” dedi.
KEPEZ BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU’NDAN İLK KONSER

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün desteği kurulan Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSMT) muhteşem bir konser verdi. 
Kepez Belediyesi TSMT, "Dünden Bugüne Türk Müziği" adıyla 2015 sezonunun ilk konserini Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde verdi. Konseri Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve sanatseverler izledi. Türk Sanat Musikisi'nin 16 güzel eserinin icra edildiği konser, büyük beğeni topladı.
Şef M. Tahir Çetin yönetimindeki Kepez Belediyesi TSMT "Dünden Bugüne Türk Müziği" konserinin ardından sahneye davet edilen Başkan Hakan Tütüncü başarılı performanslarından dolayı Kepez Belediyesi TSMT Şefi Tahir Çetin'i, koro üyelerini ve saz heyetini tebrik etti. Şef Çetin'e ve nazariyat ve solfej eğitmeni Eda Öztürk'e çiçek takdim eden Başkan Tütüncü, “Altı yıldır çalışmalarına gayretle devam eden Türk Sanat Müziği Topluluğu artık temalı konserler verebilecek yetkinliğe kavuştu. Koro Şefi Tahir Çetin ve tüm koro üyeleri ile emeği olanları tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.