Kentsel dönüşüm hırsızı yakalandı

Asayiş 30.11.2017 - 12:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kentsel dönüşüm hırsızı yakalandı

Kentsel dönüşüm hırsızı yakalandı
Antalya'nın Kepez bölgesinde kentsel dönüşüm sebebiyle boşaltılan eski evlerin musluklarını çalan hırsız yakalandı. Kepez bölgesinde son zamanlarda meydana gelen su sayacı hırsızlıklarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma yapıldı. Çalışmalarda su sayaçlarının genellikle kentsel dönüşüm sebebiyle boşaltılan ve kullanılmayan ikametlerden çalındığı tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonunda çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı olan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılan E.A. Doğuyaka Mahallesi'nde çalmış olduğu su sayaçlarıyla birlikte yakalandı.  Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan aranması da bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Kentsel dönüşüm hırsızı yakalandı

Antalya'nın Kepez bölgesinde kentsel dönüşüm sebebiyle boşaltılan eski evlerin musluklarını çalan hırsız yakalandı.
Kepez bölgesinde son zamanlarda meydana gelen su sayacı hırsızlıklarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma yapıldı. Çalışmalarda su sayaçlarının genellikle kentsel dönüşüm sebebiyle boşaltılan ve kullanılmayan ikametlerden çalındığı tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonunda çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı olan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılan E.A. Doğuyaka Mahallesi'nde çalmış olduğu su sayaçlarıyla birlikte yakalandı. 
Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan aranması da bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.