KENEVİRİ HASAT EDEMEDEN YAKALANDI

Asayiş 18.04.2016 - 10:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KENEVİRİ HASAT EDEMEDEN YAKALANDI

BUCAK İLÇESİNDE BİR KİŞİ EVİNİN BAHÇESİNDE YASA DIŞI EKİM YAPARKEN YAKALANDI.
Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bültenine göre; B.H. isimli şahıs Bucak İlçesi Demirli Köyündeki ev ve eklenti bahçesinde 33 kök kenevir bitkisi, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 27 adet av tüfeği fişeği ile yakalandı. Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, B.H. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, silah ve aparatlarına el konuldu, kenevirler ise İl GTH Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde imha edildi. 
BUCAK İLÇESİNDE BİR KİŞİ EVİNİN BAHÇESİNDE YASA DIŞI EKİM YAPARKEN YAKALANDI.

Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bültenine göre; B.H. isimli şahıs Bucak İlçesi Demirli Köyündeki ev ve eklenti bahçesinde 33 kök kenevir bitkisi, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 27 adet av tüfeği fişeği ile yakalandı.

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, B.H. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, silah ve aparatlarına el konuldu, kenevirler ise İl GTH Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde imha edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.