KEMER'DE KAYBOLAN GENÇ YÜRÜYÜŞÇÜLER TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2014 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KEMER'DE KAYBOLAN GENÇ YÜRÜYÜŞÇÜLER TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU

KEMER'DE KAYBOLAN GENÇ YÜRÜYÜŞÇÜLER TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
Önceki gün sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Ömer dediğin nedir ki, bak, bitti bile" notunu paylaştıktan sonra Antalya'nın Kemer ilçesinde kayıplara karışan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kaan Yıldırım, o gün kiralık otomobilinin bulunduğu noktanın 100 metre uzağında ağaca asılı bulundu. Gencin cesedini, sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar buldu.Olay yerine gelen polisin aldığı tedbire rağmen Kaan Yıldırım'ın annesi Mehtap Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım ve diğer yakınları, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Gürhan Sezer inceleme yaparken feryat etti.Kaan Yıldırım'ın yakınları, "Önceki gün buralar aranmadı mı? Nasıl oldu da bu kadar yakında görülemedi? Kaan intihar etmedi, öldürdüler" diye feryat etti.KAYBOLMADAN ÖNCE BORÇ PARA ARIYORDU Maddi sıkıntıları olduğu öne sürülen ve kaybolmadan önceki birkaç gün arkadaşları ve aile dostları dahil çok sayıda kişiden maddi yardım isteyen Kaan Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım'la cep telefonuyla görüştükten sonra telefonunu kapatmıştı. Maliyeci baba Muharrem Yıldırım'ın ulaştığı bilgilerle, Kaan Yıldırım'ın kullandığı kiralık oto, Antalya'nın Kemer ilçesi Merkez Mahallesi Çalış Tepesi'ne çıkan toprak yolda terk edilmiş halde bulundu. Kaan'ın kaybolduğu saatlerde Çalıştepe civarında yapılan aramalarda gencin izine rastlanmadı.Cumhuriyet savcısı tarafından olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Kaan Yıldırım'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na gönderildi.
KEMER'DE KAYBOLAN GENÇ YÜRÜYÜŞÇÜLER TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU

Önceki gün sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Ömer dediğin nedir ki, bak, bitti bile" notunu paylaştıktan sonra Antalya'nın Kemer ilçesinde kayıplara karışan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kaan Yıldırım, o gün kiralık otomobilinin bulunduğu noktanın 100 metre uzağında ağaca asılı bulundu. Gencin cesedini, sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar buldu.
Olay yerine gelen polisin aldığı tedbire rağmen Kaan Yıldırım'ın annesi Mehtap Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım ve diğer yakınları, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Gürhan Sezer inceleme yaparken feryat etti.
Kaan Yıldırım'ın yakınları, "Önceki gün buralar aranmadı mı? Nasıl oldu da bu kadar yakında görülemedi? Kaan intihar etmedi, öldürdüler" diye feryat etti.

KAYBOLMADAN ÖNCE BORÇ PARA ARIYORDU 
Maddi sıkıntıları olduğu öne sürülen ve kaybolmadan önceki birkaç gün arkadaşları ve aile dostları dahil çok sayıda kişiden maddi yardım isteyen Kaan Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım'la cep telefonuyla görüştükten sonra telefonunu kapatmıştı. Maliyeci baba Muharrem Yıldırım'ın ulaştığı bilgilerle, Kaan Yıldırım'ın kullandığı kiralık oto, Antalya'nın Kemer ilçesi Merkez Mahallesi Çalış Tepesi'ne çıkan toprak yolda terk edilmiş halde bulundu. Kaan'ın kaybolduğu saatlerde Çalıştepe civarında yapılan aramalarda gencin izine rastlanmadı.
Cumhuriyet savcısı tarafından olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Kaan Yıldırım'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.