Kemer’deki motosiklet şovu nefes kesti

Kültür 27.09.2016 - 11:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Kemer’deki motosiklet şovu nefes kesti

Antalya Kemer’deki motosiklet şovu nefes kesti
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen etkinlikte trial motosiklet sporcusu İngiliz Billy Bolt, gösteri yaptı. Çeşitli engellerin üzerinden atlayan Bolt, zaman zaman yere yatırdığı seyircilerin de üzerinden atlayış yaptı. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Liman Caddesi'nde düzenlenen motosiklet gösterisinde dünya trial motosiklet ikincisi İngiliz Billy Bolt, motosiklet gösterisi yaptı. Bu yıl 6- 8 Ekim tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenecek Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları öncesi yapılan gösteride Bolt, 'trial motosiklet' olarak tabir edilen motosikletiyle tahta ve beton kanalizasyon borusu üzerinden atladı. Motosikletiyle yaptığı gösteride zaman zaman bazı izleyicileri yere yatırıp üzerinden atlayan Bolt, parkura konulan traktör ve kamyon üzerinden atladı ve bazen motosikletini tek teker üzerinde sürdü. Gösteriyi izlemeye gelenler Billy Bolt'un yaptığı hareketler karşısında heyecanlı anlar yaşadı. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları öncesi sporcuların gelmeye başladığını , trial spor ve trial motosikletin ne olduğunu insanlara anlatmak amacıyla bu gösteriyi düzenlediklerini vurguladı. 
Antalya Kemer’deki motosiklet şovu nefes kesti

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen etkinlikte trial motosiklet sporcusu İngiliz Billy Bolt, gösteri yaptı. Çeşitli engellerin üzerinden atlayan Bolt, zaman zaman yere yatırdığı seyircilerin de üzerinden atlayış yaptı.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Liman Caddesi'nde düzenlenen motosiklet gösterisinde dünya trial motosiklet ikincisi İngiliz Billy Bolt, motosiklet gösterisi yaptı. Bu yıl 6- 8 Ekim tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenecek Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları öncesi yapılan gösteride Bolt, 'trial motosiklet' olarak tabir edilen motosikletiyle tahta ve beton kanalizasyon borusu üzerinden atladı. Motosikletiyle yaptığı gösteride zaman zaman bazı izleyicileri yere yatırıp üzerinden atlayan Bolt, parkura konulan traktör ve kamyon üzerinden atladı ve bazen motosikletini tek teker üzerinde sürdü. Gösteriyi izlemeye gelenler Billy Bolt'un yaptığı hareketler karşısında heyecanlı anlar yaşadı. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışları öncesi sporcuların gelmeye başladığını , trial spor ve trial motosikletin ne olduğunu insanlara anlatmak amacıyla bu gösteriyi düzenlediklerini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.