KEMER’DE SICAKLIK CADDELERİ BOŞALTTI

Yaşam 30.06.2017 - 16:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KEMER’DE SICAKLIK CADDELERİ BOŞALTTI

Hava sıcaklığı Kemer caddelerini boşalttı
Hava sıcaklığının 43 derece ölçüldüğü Antalya’nın Kemer ilçesinde cadde ve sokaklar boş kaldı. Meteorolojinin bildirdiği aşırı sıcaklar, ilçede sabah saatlerinde hissedilmeye başladı. Öğleden önce 11.00 sıralarında 38 dereceyi bulan sıcak hava, öğle saatlerinde 43 dereceye ulaştı. Kemer ilçesinde termometreler 43 dereceyi gösterince ilçenin ünlü alışveriş merkezi olan Liman Caddesi ve sokaklar boşaldı. Öğle saatlerinde sahillerde de yoğunluk azaldı. Vatandaşlar ve turistler çoğunlukla klimalı kapalı mekanları tercih etti.
Hava sıcaklığı Kemer caddelerini boşalttı

Hava sıcaklığının 43 derece ölçüldüğü Antalya’nın Kemer ilçesinde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Meteorolojinin bildirdiği aşırı sıcaklar, ilçede sabah saatlerinde hissedilmeye başladı. Öğleden önce 11.00 sıralarında 38 dereceyi bulan sıcak hava, öğle saatlerinde 43 dereceye ulaştı. Kemer ilçesinde termometreler 43 dereceyi gösterince ilçenin ünlü alışveriş merkezi olan Liman Caddesi ve sokaklar boşaldı.

Öğle saatlerinde sahillerde de yoğunluk azaldı. Vatandaşlar ve turistler çoğunlukla klimalı kapalı mekanları tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.