Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2018 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Evinin yıkılmasına engel olamayan kadın uzun süre gözyaşı döktü.
Binanın içine giren ve çıkmak istemeyen ev sahibi kadın jandarma ve zabıta görevlileri tarafından dışarıya çıkartıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde ruhsatsız olduğu belirtilen ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Kemer’in Beldibi Mahallesi'nde yaşayan 56 yaşındaki Şengül Barış’ın kendi arsasına yaptığı bina, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekibi tarafından yıkıldı. Binaya yıkım ekipleri geldiğinde binanın içine giren ve çıkmak istemeyen Şengül Barış, jandarma ve belediye zabıta görevlileri tarafından dışarıya çıkartıldı. Kadın, çabalarına rağmen uzun süre gözyaşı döktü. Beldibi’nde bütün binaların ruhsatsız olduğunu, bölgede imar bulunmadığını ileri süren Barış, 1986’da inşa edilmiş olan eski evinin aşırı yağışlar ve su baskını sebebiyle yıkıldığını, bu binayı yaparken de Kemer Belediyesinden izin almaya çalıştığını ancak imar olmadığı gerekçesiyle verilmediğini ifade etti. İki çocuk okuttuğunu ve bankalardan kredi çekip borçlanarak binayı yaptığını anlatan Şengül Barış, eşyalarının 3 ay sular altında kaldığını ve bunu belediye zabıtalarının da gördüğünü iddia etti. Bina, Şengül Barış’ın girişimlerine rağmen belediye ekipleri tarafından tamamen yıkıldı.
Evinin yıkılmasına engel olamayan kadın uzun süre gözyaşı döktü.

Binanın içine giren ve çıkmak istemeyen ev sahibi kadın jandarma ve zabıta görevlileri tarafından dışarıya çıkartıldı

Antalya’nın Kemer ilçesinde ruhsatsız olduğu belirtilen ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kemer’in Beldibi Mahallesi'nde yaşayan 56 yaşındaki Şengül Barış’ın kendi arsasına yaptığı bina, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekibi tarafından yıkıldı. Binaya yıkım ekipleri geldiğinde binanın içine giren ve çıkmak istemeyen Şengül Barış, jandarma ve belediye zabıta görevlileri tarafından dışarıya çıkartıldı. Kadın, çabalarına rağmen uzun süre gözyaşı döktü.

Beldibi’nde bütün binaların ruhsatsız olduğunu, bölgede imar bulunmadığını ileri süren Barış, 1986’da inşa edilmiş olan eski evinin aşırı yağışlar ve su baskını sebebiyle yıkıldığını, bu binayı yaparken de Kemer Belediyesinden izin almaya çalıştığını ancak imar olmadığı gerekçesiyle verilmediğini ifade etti.

İki çocuk okuttuğunu ve bankalardan kredi çekip borçlanarak binayı yaptığını anlatan Şengül Barış, eşyalarının 3 ay sular altında kaldığını ve bunu belediye zabıtalarının da gördüğünü iddia etti.

Bina, Şengül Barış’ın girişimlerine rağmen belediye ekipleri tarafından tamamen yıkıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.