KEMER’DE GALA GECESİYLE TURİZM SEZONUNA START VERİLDİ

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2016 - 16:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KEMER’DE GALA GECESİYLE TURİZM SEZONUNA START VERİLDİ

KEMER'DE ŞOFÖRLERİN GALA GECESİ… KEMERLİ ŞOFÖRLER 2016 SEZONUNUN STARTINI MUHTEŞEM BİR GECEYLE VERDİ
- Kemer Belediyesi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın şoförlere yönelik hazırladığı Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri muhteşem bir gala gecesiyle son buldu. İki gün süren eğitimin ardından ünlü sanatçı Hasan Yılmaz'ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen şoförler, 2016 turizm sezonunun startını vermiş oldular. Kemer Belediyesi'nin ev sahipliğinde, aileleriyle birlikte 2 gün otelde kamp yaparak Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri'ne katılan Kemerli şoförler, eğitimin sonunda muhteşem bir gala gecesiyle 2016 turizm sezonuna merhaba dediler. Tekirova mahallesinde ki Amara Dolce Vita otelde düzenlenen gala gecesine, eşi Neşe Gül ile birlikte katılan Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül'e, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Şoförler Odası yönetimi ve eğitime katılan şoförler ile aileleri katıldılar. ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİNDE BAŞKAN GÜL'E PLAKET Ünlü sanatçı Hasan Yılmaz'ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen şoför ve ailelerinin katıldığı gala gecesinde ilk konuşmayı Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş yaptı. Tıraş, "Kemer'de yaşayan bizler, böyle bir Belediye Başkanımız olduğu için gerçekten şanslıyız. Tüm kurumların yanında olan, çocuklarımızı sevindiren, Muhtarlarımıza seminer düzenleyen, Kurumsal Belediyecilik adına profesyonel personelleriyle Kemer'e ilkleri getiren Başkanımız Mustafa Gül, Kemer'de ki biz şoförleri de yalnız bırakmadı" dedi. Kemer'de yaşayan tüm şoförlerin adına Başkan Gül'e teşekkür plaketi takdim eden Mustafa Tıraş, "Başkanımız Mustafa Gül'ün katkılarıyla düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri sonrası, inanıyorum ki Şoförlerimiz 2016 turizm sezonunda daha bilinçli bir şekilde görevlerini yerine getireceklerdir" dedi. GELENEKSEL HALE GETİRİYORUZ Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise konuşmasında Kemer'de yaşayan şoförler için ilki düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Seminerinin geleneksel hale geleceğini söyledi. Türkiye'de her zaman ilklere imza atan Belediyecilik anlayışıyla çalışmaların devam edeceğini ifade eden Gül, " Şoförlerimiz için de ilkini başlattığımız Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri artık geleneksel hale gelmiştir. Biz, görevde kaldığımız sürece şoförlerimize bu eğitimin verilmesinde ve sonrasında bu galanın düzenlenmesinde daima başrol üstleneceğiz" dedi. BAŞKAN GÜL'DE ŞARKI SÖYLEDİ Gecede sahne alan Ünlü sanatçı Hasan Yılmaz, şarkılarıyla konukları eğlendirirken, Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül' Müslüm Gürses'in 'Yağmurlu Bir Günde Doğdum Anamdan' adlı şarkısını seslendirdi.
KEMER'DE ŞOFÖRLERİN GALA GECESİ… KEMERLİ ŞOFÖRLER 2016 SEZONUNUN STARTINI MUHTEŞEM BİR GECEYLE VERDİ

- Kemer Belediyesi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın şoförlere yönelik hazırladığı Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri muhteşem bir gala gecesiyle son buldu. İki gün süren eğitimin ardından ünlü sanatçı Hasan Yılmaz'ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen şoförler, 2016 turizm sezonunun startını vermiş oldular.

Kemer Belediyesi'nin ev sahipliğinde, aileleriyle birlikte 2 gün otelde kamp yaparak Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri'ne katılan Kemerli şoförler, eğitimin sonunda muhteşem bir gala gecesiyle 2016 turizm sezonuna merhaba dediler. Tekirova mahallesinde ki Amara Dolce Vita otelde düzenlenen gala gecesine, eşi Neşe Gül ile birlikte katılan Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül'e, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Şoförler Odası yönetimi ve eğitime katılan şoförler ile aileleri katıldılar.

ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİNDE BAŞKAN GÜL'E PLAKET

Ünlü sanatçı Hasan Yılmaz'ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen şoför ve ailelerinin katıldığı gala gecesinde ilk konuşmayı Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş yaptı. Tıraş, "Kemer'de yaşayan bizler, böyle bir Belediye Başkanımız olduğu için gerçekten şanslıyız. Tüm kurumların yanında olan, çocuklarımızı sevindiren, Muhtarlarımıza seminer düzenleyen, Kurumsal Belediyecilik adına profesyonel personelleriyle Kemer'e ilkleri getiren Başkanımız Mustafa Gül, Kemer'de ki biz şoförleri de yalnız bırakmadı" dedi. Kemer'de yaşayan tüm şoförlerin adına Başkan Gül'e teşekkür plaketi takdim eden Mustafa Tıraş, "Başkanımız Mustafa Gül'ün katkılarıyla düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri sonrası, inanıyorum ki Şoförlerimiz 2016 turizm sezonunda daha bilinçli bir şekilde görevlerini yerine getireceklerdir" dedi.

GELENEKSEL HALE GETİRİYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise konuşmasında Kemer'de yaşayan şoförler için ilki düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Seminerinin geleneksel hale geleceğini söyledi. Türkiye'de her zaman ilklere imza atan Belediyecilik anlayışıyla çalışmaların devam edeceğini ifade eden Gül, " Şoförlerimiz için de ilkini başlattığımız Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri artık geleneksel hale gelmiştir. Biz, görevde kaldığımız sürece şoförlerimize bu eğitimin verilmesinde ve sonrasında bu galanın düzenlenmesinde daima başrol üstleneceğiz" dedi.

BAŞKAN GÜL'DE ŞARKI SÖYLEDİ

Gecede sahne alan Ünlü sanatçı Hasan Yılmaz, şarkılarıyla konukları eğlendirirken, Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül' Müslüm Gürses'in 'Yağmurlu Bir Günde Doğdum Anamdan' adlı şarkısını seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.