KEMAL ARSLAN CHP’Yİ DE İSYAN ETTİRDİ

Gündem 17.12.2015 - 13:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KEMAL ARSLAN CHP’Yİ DE İSYAN ETTİRDİ

KEMAL ARSLAN CHP’Yİ DE İSYAN ETTİRDİ
Burdur Gündeminden hiç düşmeyen, her olayın altından çıkan, karşı karşıya gelmediği hiçbir devlet kurumu kalmayan ve kendini sivil toplum platformu başkanı olarak tanıtan, arkasında hangi sivil toplum örgütlerinin bulunduğu belli olmayan, Burdur Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı olarak gözüken, hala o derneğe nasıl seçildiği dahi belirlenemeyen Kemal Arslan, Burdur Kent Konseyi seçiminde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ithamlarda bulunarak yine ortalığı karıştırdı. CHP’li Belediye Başkanı Ali Orkun  Ercengiz’in, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’ın ve Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Özer’in  cevap vermesi bardağı taşıran son damla oldu. Kemal Arslan’ın şimdiye kadar yaptıklarını müsamaha gösteren Burdur CHP örgütünde şimdi de kendilerine saldırınca Kemal Aslan’ın sert kayaya çarptığı konuşulmaya başlandı. Bilindiği üzere kamuoyunda sık sık Kemal Arslan’ın hangi platform, hangi dernek başkanlığı ve arkasında kimlerin olduğu tartışılırken, şimdi de CHP’li yöneticiler tarafından tartışılması Kemal Arslan’ın şimdiye kadar kapışmadığı Burdur’da hiçbir kurum ve kuruluş ve de siyasi parti kalmadığı halde bu son yaptığı açıklamalar kendini bir nebze olsun destekleyen CHP’liler tarafından dışlanmasına vesile oldu.  
KEMAL ARSLAN CHP’Yİ DE İSYAN ETTİRDİ

Burdur Gündeminden hiç düşmeyen, her olayın altından çıkan, karşı karşıya gelmediği hiçbir devlet kurumu kalmayan ve kendini sivil toplum platformu başkanı olarak tanıtan, arkasında hangi sivil toplum örgütlerinin bulunduğu belli olmayan, Burdur Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı olarak gözüken, hala o derneğe nasıl seçildiği dahi belirlenemeyen Kemal Arslan, Burdur Kent Konseyi seçiminde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ithamlarda bulunarak yine ortalığı karıştırdı.

CHP’li Belediye Başkanı Ali Orkun  Ercengiz’in, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’ın ve Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Özer’in  cevap vermesi bardağı taşıran son damla oldu. Kemal Arslan’ın şimdiye kadar yaptıklarını müsamaha gösteren Burdur CHP örgütünde şimdi de kendilerine saldırınca Kemal Aslan’ın sert kayaya çarptığı konuşulmaya başlandı.

Bilindiği üzere kamuoyunda sık sık Kemal Arslan’ın hangi platform, hangi dernek başkanlığı ve arkasında kimlerin olduğu tartışılırken, şimdi de CHP’li yöneticiler tarafından tartışılması Kemal Arslan’ın şimdiye kadar kapışmadığı Burdur’da hiçbir kurum ve kuruluş ve de siyasi parti kalmadığı halde bu son yaptığı açıklamalar kendini bir nebze olsun destekleyen CHP’liler tarafından dışlanmasına vesile oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.