“Kelebek Çocuk“ Hastası Buse'ye Karne Sürprizi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2014 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“Kelebek Çocuk“ Hastası Buse'ye Karne Sürprizi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜLAY, ÖĞRENCİNİN KARNESİNİ EVİNDE VERDİ
Halk arasında Kelebek Çocuk hastalığı olarak bilinen Epidermolysis Bullosa hastalığı nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan İstiklal İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Buse Esma Yalçın'ın karnesi, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından evine getirildi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanan Evde Eğitim Hizmeti'nden yararlanan Buse Esma, karnesini İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın elinden aldı. Gülay, kitap okumayı çok seven ve büyüdüğünde veteriner olmak istediğini söyleyen Buse Esma'ya karnesi ile birlikte karne hediyesi olarak tavşan ve tatilde okuması için kitaplar hediye etti. İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Antalya'da 81 çocuğa evde eğitim hizmeti verildiğini belirterek şöyle konuştu: "Evde eğitim alan çocuklarımız arasında lösemi, hijyen, deri hastalığı, organ nakli ve cam kemik gibi hastalığı olanlar bulunuyor. Her gün öğretmenlerimiz bu tür rahatsızlığı olan çocuklarımızın evine geliyor, derslerde işledikleri konuları anlatarak, eğitim öğretime devam etmelerini sağlıyorlar. Buse Esma da bu öğrencilerimizden biri. Bu karneyi fazlasıyla haketti. Başarılarının devamını diliyorum." Ziyaret, Buse Esma Yalçın’ın İl Milli Eğitim Müdürü Gülay için yaptığı resmi hediye etmesi ve şarkı söylemesiyle sona erdi.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜLAY, ÖĞRENCİNİN KARNESİNİ EVİNDE VERDİ

Halk arasında Kelebek Çocuk hastalığı olarak bilinen Epidermolysis Bullosa hastalığı nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan İstiklal İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Buse Esma Yalçın'ın karnesi, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından evine getirildi. 
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanan Evde Eğitim Hizmeti'nden yararlanan Buse Esma, karnesini İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın elinden aldı. Gülay, kitap okumayı çok seven ve büyüdüğünde veteriner olmak istediğini söyleyen Buse Esma'ya karnesi ile birlikte karne hediyesi olarak tavşan ve tatilde okuması için kitaplar hediye etti. 
İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Antalya'da 81 çocuğa evde eğitim hizmeti verildiğini belirterek şöyle konuştu: "Evde eğitim alan çocuklarımız arasında lösemi, hijyen, deri hastalığı, organ nakli ve cam kemik gibi hastalığı olanlar bulunuyor. Her gün öğretmenlerimiz bu tür rahatsızlığı olan çocuklarımızın evine geliyor, derslerde işledikleri konuları anlatarak, eğitim öğretime devam etmelerini sağlıyorlar. Buse Esma da bu öğrencilerimizden biri. Bu karneyi fazlasıyla haketti. Başarılarının devamını diliyorum." 
Ziyaret, Buse Esma Yalçın’ın İl Milli Eğitim Müdürü Gülay için yaptığı resmi hediye etmesi ve şarkı söylemesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.