KAZAK MEDYASINDA ANTALYA TANITIMI

Dünya 29.05.2016 - 14:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAZAK MEDYASINDA ANTALYA TANITIMI

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya turizmi ile tarım sektöründe muhtemel sıkıntılara çözüm bulmak ve yeni alternatif pazarlar oluşturmak amacıyla sektörün paydaşlarıyla birlikte tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya turizmi ile tarım sektöründe muhtemel sıkıntılara çözüm bulmak ve yeni alternatif pazarlar oluşturmak amacıyla sektörün paydaşlarıyla birlikte tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. BAKA, Türk Hava Yolları (THY), Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Kazakistan Ankara Büyükelçiliği ve Antalya Konsolosluğu işbirliğinde hazırlanan tanıtım programa; Kazakistan’da yüksek tirajlara sahip gazetelerin genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları ve Ankara temsilcileri katılıyor. 16 kişilik Kazak heyet, Antalya’nın turizm, tarım ve sağlık potansiyeli ile EXPO 2016 Antalya’yı yerinde görüp sayfa ve köşelerine taşıyacak. Kazakistan’dan sağlık turizmi için doktor ve hastane yöneticileri ile tarım sektörünün temsilcilerini Antalya’ya getiren BAKA, Kazak basınında tanıtım hedefiyle 5 günlük yeni bir tanıtım turu programı hazırladı. Crystal Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa otelin misafiri olan Kazak heyet, teleferikle Tahtalı Dağı zirvesine çıktı, Tekirova ve Kemer’deki turistik tesisler ile Kaleiçi’ni gezdi. Gazete yönetici ve temsilcileri; Antalya kent merkezi, EXPO 2016 Antalya, Side Antik Kenti, Manavgat, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Antalya Serbest Bölge, Serik’te seralarda inceleme ve bilgilenme gezileri gerçekleştirilecek. Kazakistan’da yüksek tirajlara sahip gazetelerin genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları ve Ankara temsilcilerinden oluşan 16 kişilik heyet, Kazakistan Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev ile Antalya Valisi Muammer Türker, heyet üyeleri ile değerlendirme toplantısında da bir araya gelecek. Son iki yıldır Kazakistan Almati’de KITF fuarına katılan BAKA, fuardaki tanıtımın yanı sıra Almati Valiliği, Kazakistan Seyahat Acenteleri Birliği Derneği (ATAK) ve Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı gibi üst düzey bağlantılar kurdu. 300 bine yakın Kazak turistin tatil için tercih ettiği Antalya’ya; turizm ve tarım potansiyelinin yerinde tanıtılması amacıyla devlet yetkilileri ve ülkenin önde gelen gazetelerinin editörleri davet edildi. Almati Valiliği, ATAK, Kazakistan Antalya Konsolosluğu ve Kazakistan Ankara Büyükelçiliği’nin belirlediği gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve köşe yazarlarından oluşan heyet Antalya’ya getirildi. 
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya turizmi ile tarım sektöründe muhtemel sıkıntılara çözüm bulmak ve yeni alternatif pazarlar oluşturmak amacıyla sektörün paydaşlarıyla birlikte tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya turizmi ile tarım sektöründe muhtemel sıkıntılara çözüm bulmak ve yeni alternatif pazarlar oluşturmak amacıyla sektörün paydaşlarıyla birlikte tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. BAKA, Türk Hava Yolları (THY), Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Kazakistan Ankara Büyükelçiliği ve Antalya Konsolosluğu işbirliğinde hazırlanan tanıtım programa; Kazakistan’da yüksek tirajlara sahip gazetelerin genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları ve Ankara temsilcileri katılıyor. 16 kişilik Kazak heyet, Antalya’nın turizm, tarım ve sağlık potansiyeli ile EXPO 2016 Antalya’yı yerinde görüp sayfa ve köşelerine taşıyacak.

Kazakistan’dan sağlık turizmi için doktor ve hastane yöneticileri ile tarım sektörünün temsilcilerini Antalya’ya getiren BAKA, Kazak basınında tanıtım hedefiyle 5 günlük yeni bir tanıtım turu programı hazırladı. Crystal Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa otelin misafiri olan Kazak heyet, teleferikle Tahtalı Dağı zirvesine çıktı, Tekirova ve Kemer’deki turistik tesisler ile Kaleiçi’ni gezdi. Gazete yönetici ve temsilcileri; Antalya kent merkezi, EXPO 2016 Antalya, Side Antik Kenti, Manavgat, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Antalya Serbest Bölge, Serik’te seralarda inceleme ve bilgilenme gezileri gerçekleştirilecek. Kazakistan’da yüksek tirajlara sahip gazetelerin genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları ve Ankara temsilcilerinden oluşan 16 kişilik heyet, Kazakistan Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev ile Antalya Valisi Muammer Türker, heyet üyeleri ile değerlendirme toplantısında da bir araya gelecek.

Son iki yıldır Kazakistan Almati’de KITF fuarına katılan BAKA, fuardaki tanıtımın yanı sıra Almati Valiliği, Kazakistan Seyahat Acenteleri Birliği Derneği (ATAK) ve Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı gibi üst düzey bağlantılar kurdu. 300 bine yakın Kazak turistin tatil için tercih ettiği Antalya’ya; turizm ve tarım potansiyelinin yerinde tanıtılması amacıyla devlet yetkilileri ve ülkenin önde gelen gazetelerinin editörleri davet edildi. Almati Valiliği, ATAK, Kazakistan Antalya Konsolosluğu ve Kazakistan Ankara Büyükelçiliği’nin belirlediği gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve köşe yazarlarından oluşan heyet Antalya’ya getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.