KAZADA ÖLEN GENÇ KIZIN ABLASINDAN SUÇLUNUN BAŞKA SÜRÜCÜ OLDUĞU İDDİASI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAZADA ÖLEN GENÇ KIZIN ABLASINDAN SUÇLUNUN BAŞKA SÜRÜCÜ OLDUĞU İDDİASI

TIR’IN ALTINDA HAYATINI KAYBEDEN PERİHAN YÜKSEK'İN ABLASI GÜLSÜM YÜKSEK, KAZAYA BEYAZ RENKLİ BİR ARACIN SEBEBİYET VERDİĞİNİ VE OLAYDAN SONRA KAÇTIĞINI İDDİA ETTİ
 Antalya'nın Alanya ilçesinde TIR’ın altında hayatını kaybeden Perihan Yüksek'in ablası Gülsüm Yüksek, kazaya beyaz renkli bir aracın sebebiyet verdiğini ve olaydan sonra kaçan sürücünün gerçek suçlu olduğunu iddia etti.Çevre Yolu Sanayi Kavşağı'nda Fatih Karaduman (28) idaresindeki 07 NVA 31 plakalı motosiklette bulunan Perihan Yüksek (22), yola savrulmuş ve 07 HCN 81 plakalı TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetmişti. Alanya'da fotoğrafçılık yapan ve Yüksek ailesinin 9 çocuğundan en küçüğü olan Perihan Yüksek'in ablası Gülsüm Yüksek (30), kardeşinin ölümüne başka bir sürücünün sebep olduğunu öne sürdü. Görgü tanıklarının kendilerine olayı anlattığını söyleyen Gülsüm Yüksek, "Kaza sırasında park halindeki beyaz renkli bir otomobilin kapısı aniden açılmış. Kardeşim ve arkadaşının bulunduğu motosiklet, araca çarpmamak için manevra yaptığı esnada, Perihan dengesini kaybederek yola düşmüş ve TIR üzerinden geçmiş. Beyaz renkli aracın kadın sürücüsü olay yerinden kaçmış" iddiasını dile getirdi.VİCDANI VARSA TESLİM OLSUNKazaya sebep olduğu iddia edilen beyaz renkli aracın sürücüsüne çağrıda bulunan Gülsüm Yüksek, "Allah rızası için biraz vicdanı varsa teslim olsun. Biz para peşinde değiliz. Kardeşimize son görevimizi yapmak istiyoruz. Gerçekler ortaya çıksın, suçlular cezasını çeksin" dedi.Kazada motosikleti kullanan Fatih Karaduman ile Perihan Yüksel'in haberlerde sevgili olarak yazıldığını ancak bunun doğru olmadığını dile getiren Gülsüm Yüksek, "Perihan ve Fatih sevgili değillerdi. Sadece iş arkadaşıydılar. O akşam Perihan'ın motosikletinin benzini bittiği için, Fatih'in motosikletiyle arkadaşlarının düğün yemeğine gidiyorlarmış" şeklinde konuştu.“BAŞBAKAN'A YALVARIYORUM”Kaza anını gören vatandaşlardan yardım beklediklerini anlatan Gülsüm Yüksek, "Başbakan da dahil herkese yalvarıyorum. Bu olay araştırılsın. Kazayı gören kişilerin savcılığa veya polise başvurmalarını bekliyoruz" dedi.Kazanın meydana geldiği kavşakta güvenlik kamerasının bulunmaması ve çevredeki iş yerlerindeki kameraların yetersiz kalması nedeniyle polis çalışmalarını görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda sürdürüyor.
TIR’IN ALTINDA HAYATINI KAYBEDEN PERİHAN YÜKSEK'İN ABLASI GÜLSÜM YÜKSEK, KAZAYA BEYAZ RENKLİ BİR ARACIN SEBEBİYET VERDİĞİNİ VE OLAYDAN SONRA KAÇTIĞINI İDDİA ETTİ

 Antalya'nın Alanya ilçesinde TIR’ın altında hayatını kaybeden Perihan Yüksek'in ablası Gülsüm Yüksek, kazaya beyaz renkli bir aracın sebebiyet verdiğini ve olaydan sonra kaçan sürücünün gerçek suçlu olduğunu iddia etti.
Çevre Yolu Sanayi Kavşağı'nda Fatih Karaduman (28) idaresindeki 07 NVA 31 plakalı motosiklette bulunan Perihan Yüksek (22), yola savrulmuş ve 07 HCN 81 plakalı TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetmişti. 
Alanya'da fotoğrafçılık yapan ve Yüksek ailesinin 9 çocuğundan en küçüğü olan Perihan Yüksek'in ablası Gülsüm Yüksek (30), kardeşinin ölümüne başka bir sürücünün sebep olduğunu öne sürdü. Görgü tanıklarının kendilerine olayı anlattığını söyleyen Gülsüm Yüksek, "Kaza sırasında park halindeki beyaz renkli bir otomobilin kapısı aniden açılmış. Kardeşim ve arkadaşının bulunduğu motosiklet, araca çarpmamak için manevra yaptığı esnada, Perihan dengesini kaybederek yola düşmüş ve TIR üzerinden geçmiş. Beyaz renkli aracın kadın sürücüsü olay yerinden kaçmış" iddiasını dile getirdi.

VİCDANI VARSA TESLİM OLSUN
Kazaya sebep olduğu iddia edilen beyaz renkli aracın sürücüsüne çağrıda bulunan Gülsüm Yüksek, "Allah rızası için biraz vicdanı varsa teslim olsun. Biz para peşinde değiliz. Kardeşimize son görevimizi yapmak istiyoruz. Gerçekler ortaya çıksın, suçlular cezasını çeksin" dedi.
Kazada motosikleti kullanan Fatih Karaduman ile Perihan Yüksel'in haberlerde sevgili olarak yazıldığını ancak bunun doğru olmadığını dile getiren Gülsüm Yüksek, "Perihan ve Fatih sevgili değillerdi. Sadece iş arkadaşıydılar. O akşam Perihan'ın motosikletinin benzini bittiği için, Fatih'in motosikletiyle arkadaşlarının düğün yemeğine gidiyorlarmış" şeklinde konuştu.

“BAŞBAKAN'A YALVARIYORUM”
Kaza anını gören vatandaşlardan yardım beklediklerini anlatan Gülsüm Yüksek, "Başbakan da dahil herkese yalvarıyorum. Bu olay araştırılsın. Kazayı gören kişilerin savcılığa veya polise başvurmalarını bekliyoruz" dedi.
Kazanın meydana geldiği kavşakta güvenlik kamerasının bulunmaması ve çevredeki iş yerlerindeki kameraların yetersiz kalması nedeniyle polis çalışmalarını görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.