Kazada 2 gençten biri öldü, biri ağır yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 11:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kazada 2 gençten biri öldü, biri ağır yaralı

Antalya’da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Antalya'nın Serik ilçesinde otobüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki gençten biri hayatını kaybederken diğeri de ağır yaralandı. Kaza, Serik'e bağlı Çandır Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir turizm acentesine ait H.A. yönetimindeki 63 S 1208 plakalı otobüs ile Tahir Büyükkurt'un kullandığı 07 YPL 33 plakalı otomobil çarpıştı. Görgü tanıklarının iddiasına göre süratli olduğu ve ışık ihlali yaptığı öne sürülen tur otobüsü kaza yerinden 250 metre ileride karşı şeride geçerek durabildi. Kazada hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Tahir Büyükkurt ve arkadaşı Mehmet Emin Cankara ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Tahir Büyükkurt, Serik Devlet Hastanesine, Mehmet Emin Cankara ise ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından Antalya'ya sevk edildi. Tahir Büyükkurt tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mehmet Emin Cankara'nın durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Kazadan sonra otobüs şoförü H.A. polis tarafından gözaltına alındı.
Antalya’da trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde otobüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki gençten biri hayatını kaybederken diğeri de ağır yaralandı.

Kaza, Serik'e bağlı Çandır Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir turizm acentesine ait H.A. yönetimindeki 63 S 1208 plakalı otobüs ile Tahir Büyükkurt'un kullandığı 07 YPL 33 plakalı otomobil çarpıştı. Görgü tanıklarının iddiasına göre süratli olduğu ve ışık ihlali yaptığı öne sürülen tur otobüsü kaza yerinden 250 metre ileride karşı şeride geçerek durabildi. Kazada hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Tahir Büyükkurt ve arkadaşı Mehmet Emin Cankara ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Tahir Büyükkurt, Serik Devlet Hastanesine, Mehmet Emin Cankara ise ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından Antalya'ya sevk edildi. Tahir Büyükkurt tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mehmet Emin Cankara'nın durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Kazadan sonra otobüs şoförü H.A. polis tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.