KAZA MAĞDURU GENCE YARDIM ELİ

Gündem 15.03.2014 - 16:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAZA MAĞDURU GENCE YARDIM ELİ

MİLLETVEKİLİ ENÇ, KAZA MAĞDURU GENCE YARDIM ELİ UZATTI
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya'nın Korkuteli’ne bağlı Küçükköy beldesinde motosiklet kazası geçiren ve imkansızlıklar nedeniyle mağdur olan Bekir Erdede’ye yardım eli uzattı. Enç, femur boyun kırığı olan Erdede’yi gerekirse Ankara’ya götüreceğini belirterek, tedavisi için Sağlık Bakanlığı ile girişimlere başladığı söyledi.AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Korkuteli programı kapsamında Küçükköy’de motosiklet kazası geçiren ve imkansızlıklar nedeniyle mağdur olan Bekir Erdede’yi evinde ziyaret etti. Annesi Nazife Erdede ve Bekir Erdede ile yakından ilgilenen Enç, hastalıkla ilgili geniş bilgi aldı. Bekir Erdede, "Motosiklet kazası geçirdim iki yıldır mağdur kaldım. Femur boyun kırığı var. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gittik. Felç durumu söz konusu diye risk almadılar" dedi. Böyle çaresiz bir durumun kabul edilemeyeceğini ifade eden Milletvekili Enç, "Böyle çaresizlik olmaz. Gerekli tedavi ne ise ilgileneceğim. Gerekirse Ankara’ya götürürüz" diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ ENÇ, KAZA MAĞDURU GENCE YARDIM ELİ UZATTI

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya'nın Korkuteli’ne bağlı Küçükköy beldesinde motosiklet kazası geçiren ve imkansızlıklar nedeniyle mağdur olan Bekir Erdede’ye yardım eli uzattı. Enç, femur boyun kırığı olan Erdede’yi gerekirse Ankara’ya götüreceğini belirterek, tedavisi için Sağlık Bakanlığı ile girişimlere başladığı söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Korkuteli programı kapsamında Küçükköy’de motosiklet kazası geçiren ve imkansızlıklar nedeniyle mağdur olan Bekir Erdede’yi evinde ziyaret etti. Annesi Nazife Erdede ve Bekir Erdede ile yakından ilgilenen Enç, hastalıkla ilgili geniş bilgi aldı. Bekir Erdede, "Motosiklet kazası geçirdim iki yıldır mağdur kaldım. Femur boyun kırığı var. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gittik. Felç durumu söz konusu diye risk almadılar" dedi. 
Böyle çaresiz bir durumun kabul edilemeyeceğini ifade eden Milletvekili Enç, "Böyle çaresizlik olmaz. Gerekli tedavi ne ise ilgileneceğim. Gerekirse Ankara’ya götürürüz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.