KAYMAKAM BOZTEPE VALİ YARDIMCISI OLDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2018 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAYMAKAM BOZTEPE VALİ YARDIMCISI OLDU

Kaymakam Boztepe Vali Yardımcısı oldu
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2 yıldır görev yapan Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık 2 yıldır Şuhut ilçesinde görev yapan Dr. Mehmet Boztepe, Cumhubaşkanlığı Kararnamesi ile Vali Yardımcılığı görevine atandı. Boztepe'nin Eylül ayı içerisinde göreve başlaması 
Kaymakam Boztepe Vali Yardımcısı oldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2 yıldır görev yapan Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.

Yaklaşık 2 yıldır Şuhut ilçesinde görev yapan Dr. Mehmet Boztepe, Cumhubaşkanlığı Kararnamesi ile Vali Yardımcılığı görevine atandı. Boztepe'nin Eylül ayı içerisinde göreve başlaması 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.