Kaybolan büyükbaş hayvanlar drone ile bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaybolan büyükbaş hayvanlar drone ile bulundu

Bir şahsın kaybolan 3 adet büyükbaş hayvanı, jandarma ekipleri tarafından drone ile bulundu.
Afyonkarahisar’da bir şahsın kaybolan 3 adet büyükbaş hayvanı, jandarma ekipleri tarafından drone ile bulundu. Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Kıyır köyünde H.Y. isimli şahsın 3 adet büyükbaş hayvanını köyün sürüsüne kattığını, hayvanların akşam köye gelen sürünün içinde olmadığını bildirmesi üzerine İhsaniye Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Drone ile yapılan aramada kaybolan 3 adet büyükbaş hayvan bulundu ve sahibine teslim edildi.
Bir şahsın kaybolan 3 adet büyükbaş hayvanı, jandarma ekipleri tarafından drone ile bulundu.

Afyonkarahisar’da bir şahsın kaybolan 3 adet büyükbaş hayvanı, jandarma ekipleri tarafından drone ile bulundu.
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Kıyır köyünde H.Y. isimli şahsın 3 adet büyükbaş hayvanını köyün sürüsüne kattığını, hayvanların akşam köye gelen sürünün içinde olmadığını bildirmesi üzerine İhsaniye Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Drone ile yapılan aramada kaybolan 3 adet büyükbaş hayvan bulundu ve sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.