KAYIP ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2018 - 08:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAYIP ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Afyonkarahisar'da kayıp şahıs ölü bulundu
Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan şahıs, baraj yakınlarında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Çay ilçesinde Cuma gününden beri kayıp olan İsa Taştay, AFAD ve jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda Çay Barajı yakınlarında ölü olarak bulundu. Taştay'ın cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
Afyonkarahisar'da kayıp şahıs ölü bulundu

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan şahıs, baraj yakınlarında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çay ilçesinde Cuma gününden beri kayıp olan İsa Taştay, AFAD ve jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda Çay Barajı yakınlarında ölü olarak bulundu. Taştay'ın cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.