KAYIP KIZ 14 AY SONRA BULUNDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2015 - 11:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAYIP KIZ 14 AY SONRA BULUNDU

16 YAŞINDAKİ KIZ, ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA TESLİM EDİLDİ
  Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 ay önce kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu, jandarma tarafından bulundu. Ailesinin yanında yaşamak istemeyen Kadriye Y., Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi. Mustafa Y. ve eşi, Manavgat Ticaret Lisesi son sınıfta okuyan 16 yaşındaki kızları Kadriye Y.'nin Gündoğdu mahallesindeki evlerinden kaybolduğunu belirterek 10 Eylül 2014'te kızlarının bulunması için jandarma ve polise müracaatta bulunmuş, basın organlarına röportaj vererek kızlarının bulunması için yardım istemişti. Kadriye Y.'nin bulunması için çalışma başlatan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 14 ayın ardından çocuğun Side mahallesinde bir evde olduğunu tespit etti. Kadriye Y.'nin irtibatta olabileceği kişileri takibe alan jandarma ekipleri, önceki gün Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan karar ile evde yaptıkları aramada Kadriye Y.'yi buldu. Kadriye Y. ailesine teslim edilmek istemediği için jandarma ekipleri tarafından Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edildi.
16 YAŞINDAKİ KIZ, ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA TESLİM EDİLDİ

 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 ay önce kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu, jandarma tarafından bulundu. Ailesinin yanında yaşamak istemeyen Kadriye Y., Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

Mustafa Y. ve eşi, Manavgat Ticaret Lisesi son sınıfta okuyan 16 yaşındaki kızları Kadriye Y.'nin Gündoğdu mahallesindeki evlerinden kaybolduğunu belirterek 10 Eylül 2014'te kızlarının bulunması için jandarma ve polise müracaatta bulunmuş, basın organlarına röportaj vererek kızlarının bulunması için yardım istemişti.

Kadriye Y.'nin bulunması için çalışma başlatan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 14 ayın ardından çocuğun Side mahallesinde bir evde olduğunu tespit etti. Kadriye Y.'nin irtibatta olabileceği kişileri takibe alan jandarma ekipleri, önceki gün Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan karar ile evde yaptıkları aramada Kadriye Y.'yi buldu.

Kadriye Y. ailesine teslim edilmek istemediği için jandarma ekipleri tarafından Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.