KAYIP GENCİN CESEDİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU

Asayiş 17.02.2015 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAYIP GENCİN CESEDİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU

KAYIP GENCİN CESEDİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Oymapınar Baraj Gölü'nde bulunan erkek cesedinin, bir hafta önce kaybolan 29 yaşındaki gence ait olduğu belirlendi Edinilen bilgiye göre, Oymapınar Barajı çalışanlarının duvar dibinde kenara toplanan atıklar arasında bir cesedin bulunduğunu haber vermesi üzerine jandarma ekipleri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri Oymapınar Barajı'na geldi. Bir tekne ile cesedin bulunduğu bölgeye geçen ekipler, gölün yüzeyinde toplanan atıklar arasındaki cesedi tekneye alarak karaya çıkardı. Cesedin üzerinde Mustafa Korkmaz'a (29) ait kimlik çıkarken, ailesinin geçtiğimiz hafta içerisinde Şelale Polis Merkezi'ne kayıp başvuruda bulunduğu belirlendi. Evli bir bir çocuk babası olan Mustafa Korkmaz’ın bir otelde fotoğrafçılık yaptığı ancak işlerinin kötü gitmesi nedeniyle son günlerde sorunlar yaşadığı öğrenildi. Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Korkmaz’ın cesedi ailesinin teşhisi ve savcının incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
KAYIP GENCİN CESEDİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Oymapınar Baraj Gölü'nde bulunan erkek cesedinin, bir hafta önce kaybolan 29 yaşındaki gence ait olduğu belirlendi
Edinilen bilgiye göre, Oymapınar Barajı çalışanlarının duvar dibinde kenara toplanan atıklar arasında bir cesedin bulunduğunu haber vermesi üzerine jandarma ekipleri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri Oymapınar Barajı'na geldi. Bir tekne ile cesedin bulunduğu bölgeye geçen ekipler, gölün yüzeyinde toplanan atıklar arasındaki cesedi tekneye alarak karaya çıkardı.
Cesedin üzerinde Mustafa Korkmaz'a (29) ait kimlik çıkarken, ailesinin geçtiğimiz hafta içerisinde Şelale Polis Merkezi'ne kayıp başvuruda bulunduğu belirlendi. Evli bir bir çocuk babası olan Mustafa Korkmaz’ın bir otelde fotoğrafçılık yaptığı ancak işlerinin kötü gitmesi nedeniyle son günlerde sorunlar yaşadığı öğrenildi.
Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Korkmaz’ın cesedi ailesinin teşhisi ve savcının incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.