Kavganın bilançosu: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2018 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kavganın bilançosu: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'da cinayet
Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralandı. Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 02.00 sıralarında, Serik’in Kökez Mahallesi'nde su tesisatçılığı yapan 31 yaşındaki Ali Karaca, henüz belirlenemeyen nedenle Ali A. ile tartıştı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken Ali A. üzerinde taşıdığı bıçakla Karaca'yı sağ göğüs bölgesinden 3 kez bıçakladı. Olayın ardından Karaca'nın yakınları ise Ali A.'yı sopalarla vurarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya müdahale ederken, sağlık görevlileri ise Karaca ve Ali A.'yı ambulanslarla hastaneye sevk etti. Ali Karaca, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali A.’nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Serik Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ali Karaca’nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp kurumuna gönderildi.
Antalya'da cinayet

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 02.00 sıralarında, Serik’in Kökez Mahallesi'nde su tesisatçılığı yapan 31 yaşındaki Ali Karaca, henüz belirlenemeyen nedenle Ali A. ile tartıştı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken Ali A. üzerinde taşıdığı bıçakla Karaca'yı sağ göğüs bölgesinden 3 kez bıçakladı. Olayın ardından Karaca'nın yakınları ise Ali A.'yı sopalarla vurarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya müdahale ederken, sağlık görevlileri ise Karaca ve Ali A.'yı ambulanslarla hastaneye sevk etti. Ali Karaca, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali A.’nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Serik Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ali Karaca’nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.