KATLİAM YAPAN DAMAT YAKALANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KATLİAM YAPAN DAMAT YAKALANDI

ANTALYA’DA BOŞANMA DAVASI AÇAN EŞİNİ, KAYINPEDERİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜREN DAMAT, ÜÇ GÜN SONRA ORMANLIK ALANDA YAKALANDI
Antalya’nın Serik ilçesinde boşanma davası açan eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldüren damat, jandarmanın oluşturduğu özel tim tarafından ormanlık alanda yakalandı.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar Serik ilçesi Gebiz Beldesi Kocamehmetler Mahallesi’nde çiftçi 25 yaşındaki İ.Ş., boşanma davası açan eşi 20 yaşındaki Şeyma Ş., kaldığı kayınpederi 59 yaşındaki Nevzat T. ve kayınvalidesi 51 yaşındaki Cemile T. evine gitmişti. İ.Ş. yanında götürdüğü av tüfeğiyle, kayınpederi Nevzat T., kayınvalidesi Cemile T. ve eşi Şeyma Ş.’ü çeşitli yerlerinden vurarak öldürmüştü. Olayın ardından kayıplara karışan İ.Ş.'nin yakalanması için jandarma özel tim oluşturmuştu. Özel tim sabaha karşı İ.Ş.'yi Gebiz beldesinde ormanlık alanda gizlendiği yerde buldu.Gebiz jandarma komutanlığında sorguya alınan İ.Ş. akşam saatlerinde adliyeye sevk edilecek.
ANTALYA’DA BOŞANMA DAVASI AÇAN EŞİNİ, KAYINPEDERİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜREN DAMAT, ÜÇ GÜN SONRA ORMANLIK ALANDA YAKALANDI

Antalya’nın Serik ilçesinde boşanma davası açan eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldüren damat, jandarmanın oluşturduğu özel tim tarafından ormanlık alanda yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar Serik ilçesi Gebiz Beldesi Kocamehmetler Mahallesi’nde çiftçi 25 yaşındaki İ.Ş., boşanma davası açan eşi 20 yaşındaki Şeyma Ş., kaldığı kayınpederi 59 yaşındaki Nevzat T. ve kayınvalidesi 51 yaşındaki Cemile T. evine gitmişti. İ.Ş. yanında götürdüğü av tüfeğiyle, kayınpederi Nevzat T., kayınvalidesi Cemile T. ve eşi Şeyma Ş.’ü çeşitli yerlerinden vurarak öldürmüştü. 
Olayın ardından kayıplara karışan İ.Ş.'nin yakalanması için jandarma özel tim oluşturmuştu. Özel tim sabaha karşı İ.Ş.'yi Gebiz beldesinde ormanlık alanda gizlendiği yerde buldu.
Gebiz jandarma komutanlığında sorguya alınan İ.Ş. akşam saatlerinde adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.