Kasiyere biber gazı sıkarak 60 TL gasp etti

Asayiş 27.02.2018 - 08:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kasiyere biber gazı sıkarak 60 TL gasp etti

Kasiyere biber gazı sıkarak 60 TL gasp etti
Afyonkarahisar’da eldiven ve bere takarak biber gazı sıktığı iş yerinden 60 TL parayı yağmaladığı iddiası ile yakalanan şüpheli tutuklandı.    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nin yaptığı çalışmalar sonucu, il merkezindeki bir markette meydana gelen nitelikli yağma olayı ile ilgili olarak olay anında eldiven ve bere takmak suretiyle kendini tanınmaz hale sokarak biber gazı kullanan şahısın yakalandığı bildirildi. Kullandığı biber gazı ve kasadan aldığı 60 TL ile birlikte yakalanan şüpheli şahıs, işlemleri akabinde adli mercilere sevk edilerek tutuklandığı öğrenildi.
Kasiyere biber gazı sıkarak 60 TL gasp etti

Afyonkarahisar’da eldiven ve bere takarak biber gazı sıktığı iş yerinden 60 TL parayı yağmaladığı iddiası ile yakalanan şüpheli tutuklandı. 
 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nin yaptığı çalışmalar sonucu, il merkezindeki bir markette meydana gelen nitelikli yağma olayı ile ilgili olarak olay anında eldiven ve bere takmak suretiyle kendini tanınmaz hale sokarak biber gazı kullanan şahısın yakalandığı bildirildi. Kullandığı biber gazı ve kasadan aldığı 60 TL ile birlikte yakalanan şüpheli şahıs, işlemleri akabinde adli mercilere sevk edilerek tutuklandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.