KAŞ’TA ACI ÖLÜM

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 20:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAŞ’TA ACI ÖLÜM

Elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti
Antalya’nın Kaş ilçesinde elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, Kaş ilçesine bağlı Karadağ Mahallesi'nde meydana geldi. Devran Tunahan Köscü (17), serada ilaçlama için kullanılan ilaç motorundaki elektrik akımına kapıldı. Köscü, yakınları tarafından götürüldüğü Demre Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye kurtarılamadı. Köscü’nün cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

Antalya’nın Kaş ilçesinde elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Kaş ilçesine bağlı Karadağ Mahallesi'nde meydana geldi. Devran Tunahan Köscü (17), serada ilaçlama için kullanılan ilaç motorundaki elektrik akımına kapıldı. Köscü, yakınları tarafından götürüldüğü Demre Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye kurtarılamadı. Köscü’nün cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.