KARLA MÜCADELEYE HAZIRIZ

Gündem 04.12.2015 - 11:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KARLA MÜCADELEYE HAZIRIZ

BURDUR’DAKİ KARAYOLLARI 13. BÖLGE 134. ŞUBE ŞEFLİĞİNE BAĞLI GÜVENYOL FİRMASI YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIYLA KARLA MÜCADELEYE HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİ.
Güvenyol Firması Yetkilisi Abdurrahman Fırat ve Şantiye Şefi Gökhan Belen ile Tamer Kamil Alan şube şefliğinde düzenledikleri basın açıklamasıyla karla mücadeleye hazır olduklarını belirttiler. Karayollarının bakım ve karla mücadele işini gerçekleştiren Güvenyol Firması yetkilileri sürücülerin ve yolcuların daha güvenli yolculuk yapmaları için 7 gün 24 saat görevlerinin başında olduklarını ifade ettiler. Abdurrahman Fırat yaptığı açıklamasında; karayollarının bakımını, yollardaki trafik işaretleri ve uyarıcı levhaların yerleştirilmesi ve yenilenmesinin yanı sıra karla mücadele ederek, yolların trafiğe açık olmasını sağladıklarını söyledi. 14 araçlık filolarında kar bıçağı ve tuz serici araçlarıyla, kepçe ve greyderleriyle çalıştıklarını dile getiren Fırat, Burdur’dan 65 kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, üç yılda bir gerçekleştirilen ihaleye katılım önümüzdeki üç yıl için de Burdur bölgesinde çalışacaklarını, çalışma alanlarının Afyonkarahisar hocalar bölgesinden Antalya il sınırına kadar uzanan 664 kilometrelik yol ağı olduğunu vurguladı. Fırat, Burdur’da geçen yıl ortalamanın çok üzerinde kar yağdığını ve sorunsuz bir şekilde geçen yıl karla mücadele ettiklerini, bu yılki kar yağışlarına da hazır olduklarını söyledi. 
BURDUR’DAKİ KARAYOLLARI 13. BÖLGE 134. ŞUBE ŞEFLİĞİNE BAĞLI GÜVENYOL FİRMASI YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIYLA KARLA MÜCADELEYE HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİ.

Güvenyol Firması Yetkilisi Abdurrahman Fırat ve Şantiye Şefi Gökhan Belen ile Tamer Kamil Alan şube şefliğinde düzenledikleri basın açıklamasıyla karla mücadeleye hazır olduklarını belirttiler. Karayollarının bakım ve karla mücadele işini gerçekleştiren Güvenyol Firması yetkilileri sürücülerin ve yolcuların daha güvenli yolculuk yapmaları için 7 gün 24 saat görevlerinin başında olduklarını ifade ettiler.

Abdurrahman Fırat yaptığı açıklamasında; karayollarının bakımını, yollardaki trafik işaretleri ve uyarıcı levhaların yerleştirilmesi ve yenilenmesinin yanı sıra karla mücadele ederek, yolların trafiğe açık olmasını sağladıklarını söyledi. 14 araçlık filolarında kar bıçağı ve tuz serici araçlarıyla, kepçe ve greyderleriyle çalıştıklarını dile getiren Fırat, Burdur’dan 65 kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, üç yılda bir gerçekleştirilen ihaleye katılım önümüzdeki üç yıl için de Burdur bölgesinde çalışacaklarını, çalışma alanlarının Afyonkarahisar hocalar bölgesinden Antalya il sınırına kadar uzanan 664 kilometrelik yol ağı olduğunu vurguladı. Fırat, Burdur’da geçen yıl ortalamanın çok üzerinde kar yağdığını ve sorunsuz bir şekilde geçen yıl karla mücadele ettiklerini, bu yılki kar yağışlarına da hazır olduklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.