Karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 13:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Karla mücadele çalışmaları devam ediyor
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bin 825 metre rakımlı Alacabel'de Karayolları ekipleri kar temizleme çalışması yapıyor. Antalya-Konya karayolunda ulaşım normale dönerken yol kenarında biriken ve yüksekliği 2 metreyi bulan karlar da iş makineleriyle yolun dışına taşınıyor.  Antalya-Konya karayolunun en önemli geçiş noktası Akseki'ye bağlı bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ulaşım, kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından normale döndü. Karayolları Alacabel ekibi yolun trafiğe açık tutulması için yoğun çalışma sürdürdü. Karayolları ekipleri bugün de kar küreme çalışmaları yaparken, yol kenarındaki birikintiler kar savurma makinesiyle dışarı atılıyor.  Karayolları Alacabel ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolunda Akseki'nin Yarpuz Mahallesi ile Seydişehir ilçesinin Tınaztepe mevkiine kadar olan 15 kilometrelik bölgede gece gündüz kar temizleme çalışma yaptı. Bin 825 metre rakımlı Alacabel'de yol kenarına yığılan ve yer yer 1-2 metre yüksekliği bulunan karlar, Karayolları ekipleri tarafından temizleniyor.  Akseki-Seydişehir karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle dün sabaha karşı kapanmıştı. Yaklaşık 12 saat kapalı kalan yolda  Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kontrollü olarak yeniden trafik akışı sağlanmıştı.  Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bin 825 metre rakımlı Alacabel'de Karayolları ekipleri kar temizleme çalışması yapıyor. 
Karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bin 825 metre rakımlı Alacabel'de Karayolları ekipleri kar temizleme çalışması yapıyor. Antalya-Konya karayolunda ulaşım normale dönerken yol kenarında biriken ve yüksekliği 2 metreyi bulan karlar da iş makineleriyle yolun dışına taşınıyor. 
Antalya-Konya karayolunun en önemli geçiş noktası Akseki'ye bağlı bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde ulaşım, kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından normale döndü. Karayolları Alacabel ekibi yolun trafiğe açık tutulması için yoğun çalışma sürdürdü. Karayolları ekipleri bugün de kar küreme çalışmaları yaparken, yol kenarındaki birikintiler kar savurma makinesiyle dışarı atılıyor. 
Karayolları Alacabel ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolunda Akseki'nin Yarpuz Mahallesi ile Seydişehir ilçesinin Tınaztepe mevkiine kadar olan 15 kilometrelik bölgede gece gündüz kar temizleme çalışma yaptı. Bin 825 metre rakımlı Alacabel'de yol kenarına yığılan ve yer yer 1-2 metre yüksekliği bulunan karlar, Karayolları ekipleri tarafından temizleniyor. 
Akseki-Seydişehir karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle dün sabaha karşı kapanmıştı. Yaklaşık 12 saat kapalı kalan yolda 
Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kontrollü olarak yeniden trafik akışı sağlanmıştı. 
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bin 825 metre rakımlı Alacabel'de Karayolları ekipleri kar temizleme çalışması yapıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.