KARİYER GELİŞİMLERİ DESTEKLENECEK

Eğitim 24.11.2021 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KARİYER GELİŞİMLERİ DESTEKLENECEK

MAKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KARİYER GELİŞİMLERİ DESTEKLENECEK
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.     İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi Çakar arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Burdur il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürütülerek MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinin kariyer gelişimlerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.   MAKÜ Eğitim Fakültesi’nden mezun olma durumuna gelmiş öğretmen adaylarına mesleki tecrübe kazandırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunmasının hedeflendiği iş birliği protokolü ile MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri Burdur’da bulunan okullarda stajlarını tamamlayabilecekler. Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya MAKÜ öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı Yapılan İş birliği protokolünden sonra Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri ile söyleşi yaptı. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile öğretmen adaylarının ve tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlayan Müdür Kaya, öğretmenlik hayatındaki deneyimlerini paylaştı, hayatından örnekler vererek sürdürdüğü konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Söyleşi öğrencilerle karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.  
MAKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KARİYER GELİŞİMLERİ DESTEKLENECEK

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi Çakar arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Burdur il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında eğitimin niteliği ile öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürütülerek MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinin kariyer gelişimlerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.

 

MAKÜ Eğitim Fakültesi’nden mezun olma durumuna gelmiş öğretmen adaylarına mesleki tecrübe kazandırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunmasının hedeflendiği iş birliği protokolü ile MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri Burdur’da bulunan okullarda stajlarını tamamlayabilecekler.

Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya MAKÜ öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı

Yapılan İş birliği protokolünden sonra Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya MAKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri ile söyleşi yaptı. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile öğretmen adaylarının ve tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlayan Müdür Kaya, öğretmenlik hayatındaki deneyimlerini paylaştı, hayatından örnekler vererek sürdürdüğü konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Söyleşi öğrencilerle karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.