Karısını Öldürdükten Sonra Parçalara Ayırdı

Gündem 13.02.2021 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karısını Öldürdükten Sonra Parçalara Ayırdı

Karısını Öldürdükten Sonra Parçalara Ayıran Afgan Kocaya 18 Yıl Hapis Cezası
Burdur’da dini nikahla birlikte yaşadığı Afgan Masoudeh Hashemi’yi (26) iki yıl önce başına çekiçle vurup öldüren ve cesedini parçalayarak toprağa gömen Afgan Sayed Aghel Razavi (44) 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sayed Aghel Razavi’nin tutuklu bulunduğu Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi’nden Segbis (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katıldığı karar duruşmasında Razavi’nin avukatı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Avukatıda hazır bulundu. katıldı. Razavi duruşmaya tutuklu bulunduğu Burdur E Tipi Kapalı Cezaevinden Segbis sistemi ile katıldı. Son sözü sorulan, ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Sayed Aghel Razavi beraatini talep etti. Razavi tercüman vasıtasıyla verdiği ifadesinde suç işleme kastı olmadığını söyledi. Razavi “beraatimi talep ediyorum. Eşim beni aldattı. Ben onu seviyordum, çocuklarımı çok seviyorum. Böyle olmasını istemezdim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Sayed Aghel Razavi’yi imam nikahlı eşi Masoudeh Hashemi’yi kasten öldürme suçundan önce müebbet hapis ile cezalandırdı, heyet daha sonra sanığın cezasını, cinayeti tahrik altında işlediğinden dolayı 18 yıla düşürdü. Olay; Bağlar Mahallesi, Taşar Kuyu Sokak’taki boş arazide 8 Şubat 2019 günü saat 18.00 sıralarında toprağa gömülü ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede parçalanarak çuvallara konulmuş kadın cesedi bulundu. Ceset, ekiplerin çalışması sonrası Burdur Devlet Hastanesi morguna konuldu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, 9 Ocak’tan bu yana kayıp olarak aranan Afgan Masoudeh Hashemi’ye ait olduğu tespit edildi. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında o dönem yaklaşık 1,5 yıldır sığınmacı olarak Burdur’da olduğu belirtilen 2 çocuk annesi Masoudeh Hashemi’nin dini nikahlı eşi Sayed Aghel Razavi ile onun kardeşi Seyyed Rahman Razavi gözaltına alındı. Savcıya ifade veren Seyyed Rahman Razavi serbest bırakılırken eşini tek başına öldürdüğünü itiraf eden Sayed Aghel Razavi ‘kasten öldürmek’ suçundan tutuklanarak Burdur Cezaevi’ne gönderildi. Çiftin biri 5, diğeri 8 yaşındaki 2 kızı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce korumaya alındı.
Karısını Öldürdükten Sonra Parçalara Ayıran Afgan Kocaya 18 Yıl Hapis Cezası

Burdur’da dini nikahla birlikte yaşadığı Afgan Masoudeh Hashemi’yi (26) iki yıl önce başına çekiçle vurup öldüren ve cesedini parçalayarak toprağa gömen Afgan Sayed Aghel Razavi (44) 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sayed Aghel Razavi’nin tutuklu bulunduğu Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi’nden Segbis (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katıldığı karar duruşmasında Razavi’nin avukatı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Avukatıda hazır bulundu. katıldı. Razavi duruşmaya tutuklu bulunduğu Burdur E Tipi Kapalı Cezaevinden Segbis sistemi ile katıldı.
Son sözü sorulan, ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Sayed Aghel Razavi beraatini talep etti.
Razavi tercüman vasıtasıyla verdiği ifadesinde suç işleme kastı olmadığını söyledi.
Razavi “beraatimi talep ediyorum. Eşim beni aldattı. Ben onu seviyordum, çocuklarımı çok seviyorum. Böyle olmasını istemezdim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum” dedi.
Mahkeme heyeti, Sayed Aghel Razavi’yi imam nikahlı eşi Masoudeh Hashemi’yi kasten öldürme suçundan önce müebbet hapis ile cezalandırdı, heyet daha sonra sanığın cezasını, cinayeti tahrik altında işlediğinden dolayı 18 yıla düşürdü.

Olay; Bağlar Mahallesi, Taşar Kuyu Sokak’taki boş arazide 8 Şubat 2019 günü saat 18.00 sıralarında toprağa gömülü ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede parçalanarak çuvallara konulmuş kadın cesedi bulundu. Ceset, ekiplerin çalışması sonrası Burdur Devlet Hastanesi morguna konuldu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, 9 Ocak’tan bu yana kayıp olarak aranan Afgan Masoudeh Hashemi’ye ait olduğu tespit edildi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında o dönem yaklaşık 1,5 yıldır sığınmacı olarak Burdur’da olduğu belirtilen 2 çocuk annesi Masoudeh Hashemi’nin dini nikahlı eşi Sayed Aghel Razavi ile onun kardeşi Seyyed Rahman Razavi gözaltına alındı. Savcıya ifade veren Seyyed Rahman Razavi serbest bırakılırken eşini tek başına öldürdüğünü itiraf eden Sayed Aghel Razavi ‘kasten öldürmek’ suçundan tutuklanarak Burdur Cezaevi’ne gönderildi. Çiftin biri 5, diğeri 8 yaşındaki 2 kızı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce korumaya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.