KARDEŞ İLLER" ANTALYA SEÇMELERİ TAMAMLANDI

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 03.01.2014 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KARDEŞ İLLER" ANTALYA SEÇMELERİ TAMAMLANDI

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında düzenlenen Antalya seçmeleri tamamlandı.
Türkiye Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında düzenlenen Antalya seçmeleri tamamlandı.   Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği yüzme yarışlarının tamamlandığı bildirildi. Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'nde 9-14 yaş grubu arasında düzenlenen Antalya seçmelerine, 8 yüzme kulübünden 80'i kız toplam 150 sporcu katıldı.    Yarışmalar sonunda 24 sporcu, İzmir, Muğla, Denizli, Isparta, Afyon, Uşak ve Burdur illerinde düzenlenecek olan bölgesel seçmelere katılmaya hak kazandı.
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında düzenlenen Antalya seçmeleri tamamlandı.
Türkiye Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında düzenlenen Antalya seçmeleri tamamlandı.
 
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller Projesi" kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği yüzme yarışlarının tamamlandığı bildirildi. Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'nde 9-14 yaş grubu arasında düzenlenen Antalya seçmelerine, 8 yüzme kulübünden 80'i kız toplam 150 sporcu katıldı.
 
 Yarışmalar sonunda 24 sporcu, İzmir, Muğla, Denizli, Isparta, Afyon, Uşak ve Burdur illerinde düzenlenecek olan bölgesel seçmelere katılmaya hak kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.