Karda mahsur kalan ambulansı UMKE kurtardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2019 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karda mahsur kalan ambulansı UMKE kurtardı

Vakaya giden ambulans ekibi kara saplandı. Kara saplanan ambulansı, UMKE ve ambulans ekipleri tarafından kurtarıldı.
Afyonkarahisar da vakaya giden ambulans ekibi kara saplandı. Kara saplanan ambulansı, UMKE ve ambulans ekipleri tarafından kurtarıldı. Afyonkarahisar da akşam saatlerinde başlayan tipi şeklinde yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının kapattığı yollarda zorlu bir mücadele veren ambulans ekipleri gittikleri vaka sonrası kara saplandı. Kara saplanan ambulans, bölge de gece nöbetinde olan UMKE ve halatlı çekicisi bulunan ambulans tarafından kurtarıldı. Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan ambulans ise bir sonra ki vakası için tekrardan yola koyuldu. Ambulansın kurtarılmasına tanık olan v ekiplere yardım eden bir vatandaş 112 ekiplerinin gece gündüz, kar kış demeden yapmış oldukları zorlu görev dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.
Vakaya giden ambulans ekibi kara saplandı. Kara saplanan ambulansı, UMKE ve ambulans ekipleri tarafından kurtarıldı.

Afyonkarahisar da vakaya giden ambulans ekibi kara saplandı. Kara saplanan ambulansı, UMKE ve ambulans ekipleri tarafından kurtarıldı.
Afyonkarahisar da akşam saatlerinde başlayan tipi şeklinde yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının kapattığı yollarda zorlu bir mücadele veren ambulans ekipleri gittikleri vaka sonrası kara saplandı.
Kara saplanan ambulans, bölge de gece nöbetinde olan UMKE ve halatlı çekicisi bulunan ambulans tarafından kurtarıldı. Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan ambulans ise bir sonra ki vakası için tekrardan yola koyuldu. Ambulansın kurtarılmasına tanık olan v ekiplere yardım eden bir vatandaş 112 ekiplerinin gece gündüz, kar kış demeden yapmış oldukları zorlu görev dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.