“Kararımız net, oyumuz evet”

Siyaset 27.03.2017 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“Kararımız net, oyumuz evet”

AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki: “Kararımız net, oyumuz evet”
Burdur Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı Nur Pastanesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla 15 Temmuz sürecini ve 16 Nisan referandumunu değerlendiren açıklamalar yaptı. AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki “Kararımız net, oyumuz evet” dedi.   Faki basın toplantısında; 24 Mart 2017 tarihindeki Başbakan Binali Yıldırım’ın Burdur mitingini değerlendirip, katılanlara ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. 16 Nisan’ın vesayet temizliği olacağını vurgulayan İl Başkanı Faki, bölücü terör örgütleri ve FETÖ karşısındaki devletin başarılarına değindi ve muhalefet partilerinin 16 Nisan için yaptığı propagandaların belirsizliğini ve yanlışlığını kaydetti. Faki 16 Nisan referandumunda vatandaşları evet demeye davet etti.   Basın toplantısının sonunda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandıran İl Başkanı Faki; “15 Temmuz sürecinin temizlenmesi için biraz zaman gerekiyor… Bizim 15 Temmuz öncesi ve sonrası bakış açılarımız değişti” diyerek, temizlik sürecinin devam ettiği için sürecin siyasi ve beşeri pek çok ayaklarının olduğunu, temizlik sürecinin tamamlanmadığını, bu süreçte insanların kendisini gizlediğini ve 16 Nisan’dan sonra bu sürecin hızlanıp daha radikal tedbirler alınacağına inandığını düşündüğünü söyledi.   Bir sorunun cevabına “Geciken adalet adalet değildir” diyerek bu söze inandıklarını belirten Faki, şimdiye kadar devlet kurumlarında bir takım temizlikler yapıldığını, şimdilik kendilerinin temizlik sürecini hızlandırmak istemel3eri durumunda bile sürecin hızlanmayacağını ifade etti.  İl Başkanı Faki AK Parti Burdur milletvekillerinin Burdur ve ilçelerinde referandum bilgilendirme çalışmalarını devam ettirdiklerini, kendilerinin de 16 Nisan’a kadar planlı referandum çalışmalarının olduğunu vurguladı. 
AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki: “Kararımız net, oyumuz evet”

Burdur Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı Nur Pastanesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla 15 Temmuz sürecini ve 16 Nisan referandumunu değerlendiren açıklamalar yaptı. AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki “Kararımız net, oyumuz evet” dedi.

 

Faki basın toplantısında; 24 Mart 2017 tarihindeki Başbakan Binali Yıldırım’ın Burdur mitingini değerlendirip, katılanlara ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. 16 Nisan’ın vesayet temizliği olacağını vurgulayan İl Başkanı Faki, bölücü terör örgütleri ve FETÖ karşısındaki devletin başarılarına değindi ve muhalefet partilerinin 16 Nisan için yaptığı propagandaların belirsizliğini ve yanlışlığını kaydetti. Faki 16 Nisan referandumunda vatandaşları evet demeye davet etti.

 

Basın toplantısının sonunda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandıran İl Başkanı Faki; “15 Temmuz sürecinin temizlenmesi için biraz zaman gerekiyor… Bizim 15 Temmuz öncesi ve sonrası bakış açılarımız değişti” diyerek, temizlik sürecinin devam ettiği için sürecin siyasi ve beşeri pek çok ayaklarının olduğunu, temizlik sürecinin tamamlanmadığını, bu süreçte insanların kendisini gizlediğini ve 16 Nisan’dan sonra bu sürecin hızlanıp daha radikal tedbirler alınacağına inandığını düşündüğünü söyledi.

 

Bir sorunun cevabına “Geciken adalet adalet değildir” diyerek bu söze inandıklarını belirten Faki, şimdiye kadar devlet kurumlarında bir takım temizlikler yapıldığını, şimdilik kendilerinin temizlik sürecini hızlandırmak istemel3eri durumunda bile sürecin hızlanmayacağını ifade etti.  İl Başkanı Faki AK Parti Burdur milletvekillerinin Burdur ve ilçelerinde referandum bilgilendirme çalışmalarını devam ettirdiklerini, kendilerinin de 16 Nisan’a kadar planlı referandum çalışmalarının olduğunu vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.