Karamanlılı muhtar adayının ilginç seçim çalışması

Siyaset 11.03.2014 - 10:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Karamanlılı muhtar adayının ilginç seçim çalışması

Burdur'un Karamanlı ilçesinde yerel seçimlere "Daha güzel bir mahalle" sloganıyla girecek muhtar adayı, bahçe ve parklara fidan dikerek seçmenlerin dikkatini çekmeye çalışıyor.
Karamanlı ilçesinde yerel seçimlere girecek bir muhtar adayı, seçmenlerinden oy alabilmek için bahçe ve parklara fidan dikiyor.   Muhtarlık seçimlerine "Daha güzel bir mahalle" sloganıyla girdiğini belirten Çamlık Mahallesi muhtar adayı İlkay Durmuş, aday olduğu Çamlık Mahallesi'ne fidan dikerek seçmenlerinin ilgisini çekmeye çalışıyor.   Gelecek nesillere daha doğal bir mahalle bırakabilmek için ilk adım olarak fidan dikimine başladığını belirten Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtar seçilmesi halinde park, bahçe ve evlerde yeşillendirme çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.   Durmuş, muhtar seçilmesi halinde muhtarlık görevlerini de en iyi şekilde yapacağını dile getirerek, şöyle konuştu:   "Mahalle sakinlerinin şikayetlerini yetkili makamlara bildirerek çözüme kavuşması için takipleri yapacağım. Yardıma muhtaç kişileri tespit edip, ilgili makamlardan yardım talep edilmesi, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını tespit ve giderilmesi ile fatura ödemelerinin takibi konularında çalışma yapacağım. Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için belediyemizin yardımı ile parkların düzenlemesi ve komşuluk bağlarının güçlenmesi için etkinliklerin düzenlemesi konularında çalışacağım."
Burdur'un Karamanlı ilçesinde yerel seçimlere "Daha güzel bir mahalle" sloganıyla girecek muhtar adayı, bahçe ve parklara fidan dikerek seçmenlerin dikkatini çekmeye çalışıyor.
Karamanlı ilçesinde yerel seçimlere girecek bir muhtar adayı, seçmenlerinden oy alabilmek için bahçe ve parklara fidan dikiyor.
 
Muhtarlık seçimlerine "Daha güzel bir mahalle" sloganıyla girdiğini belirten Çamlık Mahallesi muhtar adayı İlkay Durmuş, aday olduğu Çamlık Mahallesi'ne fidan dikerek seçmenlerinin ilgisini çekmeye çalışıyor.
 
Gelecek nesillere daha doğal bir mahalle bırakabilmek için ilk adım olarak fidan dikimine başladığını belirten Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtar seçilmesi halinde park, bahçe ve evlerde yeşillendirme çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.
 
Durmuş, muhtar seçilmesi halinde muhtarlık görevlerini de en iyi şekilde yapacağını dile getirerek, şöyle konuştu:
 
"Mahalle sakinlerinin şikayetlerini yetkili makamlara bildirerek çözüme kavuşması için takipleri yapacağım. Yardıma muhtaç kişileri tespit edip, ilgili makamlardan yardım talep edilmesi, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını tespit ve giderilmesi ile fatura ödemelerinin takibi konularında çalışma yapacağım. Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için belediyemizin yardımı ile parkların düzenlemesi ve komşuluk bağlarının güçlenmesi için etkinliklerin düzenlemesi konularında çalışacağım."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.