Karamanlı ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı

Gündem 20.09.2019 - 16:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı

Karamanlı ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı
Karamanlı İlçesine yapılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Gölhisar İlçesine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi binalarının yapım protokolleri imzalandı.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Karamanlı Kaymakam V. Rabia Naçar, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürü Reha Sermet Aygören, arsa bağışında bulunan ve sağlık tesislerinin yapımlarını üstlenen hayırseverler ve temsilen yakınları katıldı.   Karamanlı İlçesi Çamlık Mahallesinde Belediye tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan 1.062 m2 arsaya, hayırsever Fidan Ören tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptırılacak.   Gölhisar İlçesi Ulucami Mahallesinde hayırsever Ummuhan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan 1.271 m2 arsaya, hayırsever Mustafa Eravcı tarafından Aile Sağlığı Merkezi yaptırılacak.    Vali Hasan Şıldak, Protokol İmza Töreninde yaptığı konuşmada; “Bugün hayırlı bir iş için toplandık. İlimizin iki İlçesinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından sağlık tesisi alanında bazı girişimler oldu. Sağlık Müdürlüğümüz bunları organize etti ve şu an da protokolünü imzalayacağız. İlk olarak Karamanlı İlçemizde, Çamlık Mahallesinde mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan arsa üzerinde hayırsever vatandaşımız Fidan Ören tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak inşa edilecek olan binamız 134 metre karelik bir alana oturtulacak. Bu İstasyonda İlçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. İstasyonumuzun ismi de hayırseverimizin isteği üzerine “Murat-Fidan Ören 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” olarak adlandırılacak. Protokolümüzde Karamanlı Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürümüz Reha Sermet Aygören ve hayırseverimiz Fidan Ören’in yurt dışında bulunması sebebiyle yerine vekâleten Sultan Balar tarafından imzalanacak. Öncelikle Belediye başkanımıza arsa temini için ve bu tesisi ilimize kazandıracak olan hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.   “Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulucami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz. Hayırseverlerimize sağlık alanında yaptıkları bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyor, yapılacak sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Karamanlı ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı

Karamanlı İlçesine yapılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Gölhisar İlçesine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi binalarının yapım protokolleri imzalandı.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Karamanlı Kaymakam V. Rabia Naçar, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürü Reha Sermet Aygören, arsa bağışında bulunan ve sağlık tesislerinin yapımlarını üstlenen hayırseverler ve temsilen yakınları katıldı.

 

Karamanlı İlçesi Çamlık Mahallesinde Belediye tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan 1.062 m2 arsaya, hayırsever Fidan Ören tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptırılacak.

 

Gölhisar İlçesi Ulucami Mahallesinde hayırsever Ummuhan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağışlanan 1.271 m2 arsaya, hayırsever Mustafa Eravcı tarafından Aile Sağlığı Merkezi yaptırılacak.

 

 Vali Hasan Şıldak, Protokol İmza Töreninde yaptığı konuşmada;

“Bugün hayırlı bir iş için toplandık. İlimizin iki İlçesinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından sağlık tesisi alanında bazı girişimler oldu. Sağlık Müdürlüğümüz bunları organize etti ve şu an da protokolünü imzalayacağız. İlk olarak Karamanlı İlçemizde, Çamlık Mahallesinde mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan arsa üzerinde hayırsever vatandaşımız Fidan Ören tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak inşa edilecek olan binamız 134 metre karelik bir alana oturtulacak. Bu İstasyonda İlçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. İstasyonumuzun ismi de hayırseverimizin isteği üzerine “Murat-Fidan Ören 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” olarak adlandırılacak. Protokolümüzde Karamanlı Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürümüz Reha Sermet Aygören ve hayırseverimiz Fidan Ören’in yurt dışında bulunması sebebiyle yerine vekâleten Sultan Balar tarafından imzalanacak. Öncelikle Belediye başkanımıza arsa temini için ve bu tesisi ilimize kazandıracak olan hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.

 

“Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulucami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz. Hayırseverlerimize sağlık alanında yaptıkları bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyor, yapılacak sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.