Karamanlı ilçesinde Kovid-19 tedbirleri artırıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2020 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı ilçesinde Kovid-19 tedbirleri artırıldı

Karamanlı ilçesinde Kovid-19 tedbirleri artırıldı
 Burdur'un Karamanlı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler artırıldı. İlçede kaymakamlık ve belediye ekiplerince kent pazarı giriş ve çıkışları kontrol altına alındı. Oluşturulan kontrol noktalarında polis, sağlık ve belediye ekipleri vatandaşların ateşini ölçüyor, el dezenfektanı ve eldiven dağıtıyor. Sadece poşetlerde gıda ürünlerinin satışına izin verilen pazarda polis ekipleri vatandaşlar güvenli mesafe uyarısında bulunuyor.  Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu da gazetecilere yaptığı açıklamada, sürekli belediyenin hoparlörlerinden uyarıda bulunduklarını, alınan tedbirleri ve kuralları vatandaşlara hatırlattıklarını kaydetti.
Karamanlı ilçesinde Kovid-19 tedbirleri artırıldı

 Burdur'un Karamanlı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler artırıldı.

İlçede kaymakamlık ve belediye ekiplerince kent pazarı giriş ve çıkışları kontrol altına alındı.

Oluşturulan kontrol noktalarında polis, sağlık ve belediye ekipleri vatandaşların ateşini ölçüyor, el dezenfektanı ve eldiven dağıtıyor.

Sadece poşetlerde gıda ürünlerinin satışına izin verilen pazarda polis ekipleri vatandaşlar güvenli mesafe uyarısında bulunuyor. 

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu da gazetecilere yaptığı açıklamada, sürekli belediyenin hoparlörlerinden uyarıda bulunduklarını, alınan tedbirleri ve kuralları vatandaşlara hatırlattıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.