Karamanlı'da çocuklar için maske dikildi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2020 - 14:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı'da çocuklar için maske dikildi

Karamanlı'da çocuklar için maske dikildi
 Burdur'un Karamanlı ilçesinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çocuklar için özel maskeler dikildi. Karamanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naciye Selimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 ile mücadele için 4 bin maske ürettiklerini söyledi. Çocukların maske takmasını özendirmek için tasarımlar yaptıklarını belirten Selimoğlu, "Çocuklar için 250 maske yaptık. Kız ve erkek çocukları için farklı tasarladık." dedi. Yaz ayının rehavete neden olmaması gerektiğini vurgulayan Selimoğlu, kontrollü sosyal hayatta çocukların sağlığını korumak için çalışma yaptıklarını aktardı. Selimoğlu, üretime katkı sağlayan gönüllü usta öğreticiler Nazmiye Kaya ve Ayşe Ünlü ile kursiyerlere teşekkür etti. Üretilen maskeler, parklarda çocuklara dağıtıldı.
Karamanlı'da çocuklar için maske dikildi

 Burdur'un Karamanlı ilçesinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çocuklar için özel maskeler dikildi.

Karamanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naciye Selimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 ile mücadele için 4 bin maske ürettiklerini söyledi.

Çocukların maske takmasını özendirmek için tasarımlar yaptıklarını belirten Selimoğlu, "Çocuklar için 250 maske yaptık. Kız ve erkek çocukları için farklı tasarladık." dedi.

Yaz ayının rehavete neden olmaması gerektiğini vurgulayan Selimoğlu, kontrollü sosyal hayatta çocukların sağlığını korumak için çalışma yaptıklarını aktardı.

Selimoğlu, üretime katkı sağlayan gönüllü usta öğreticiler Nazmiye Kaya ve Ayşe Ünlü ile kursiyerlere teşekkür etti.

Üretilen maskeler, parklarda çocuklara dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.