KARAMANLI’DAN MANAVGAT’A NAKDİ DESTEK

Gündem 03.08.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARAMANLI’DAN MANAVGAT’A NAKDİ DESTEK

KARAMANLI’DAN MANAVGAT’A NAKDİ DESTEK
Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta çıkan yangın farklı bölgelere yayıldı ve birçok yerleşim yeri yanarak küle döndü.   Bununla birlikte büyük mağduriyet yaşayan bölge halkına bir yardım eli de komşu ilçesi Karamanlıdan geldi.   YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ Karamanlı Belediye başkanı Fatih Selimoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ‘’Her can, bir can için yardım elini uzatsın’’ diyerek başlatmış olduğu yardım kampanyasına Karamanlı halkından büyük destek geldi. Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada mağdur olan bölge halkı için nakdi destek toplanmasının faydalı olacağını belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. Halk bu çağrıya kulak verdi ve Karamanlı Belediyesi tarafından Manavgat için 63 bin 257 liralık nakdi destek toplandı. Başkan SELİMOĞLU yapılan yardımların gerekli mercilere gönderildiğini belirtti. Yaptığı açıklamada SELİMOĞLU ‘’Karamanlı Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz nakdi destek kampanyasına 173 vatandaşımız tarafından 60 bin 290 TL, 3 vatandaşımız tarafından da 300 € destek sağlandı. Karamanlı Belediyesi olarak bizler bu bağışı Antalya Valiliğinin Manavgat için açmış olduğu yangın hesabına gönderdik. Böylesine zor günlerde bir nebze de olsa merhem olabilirsek ne mutlu bize, bu günleri hep beraber aşacağız, yaraları birlikte saracağız. Mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bu zor günlerin bir an önce bitmesi en büyük arzumuz’’ dedi.
KARAMANLI’DAN MANAVGAT’A NAKDİ DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta çıkan yangın farklı bölgelere yayıldı ve birçok yerleşim yeri yanarak küle döndü.

 

Bununla birlikte büyük mağduriyet yaşayan bölge halkına bir yardım eli de komşu ilçesi Karamanlıdan geldi.

 

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Karamanlı Belediye başkanı Fatih Selimoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ‘’Her can, bir can için yardım elini uzatsın’’ diyerek başlatmış olduğu yardım kampanyasına Karamanlı halkından büyük destek geldi. Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada mağdur olan bölge halkı için nakdi destek toplanmasının faydalı olacağını belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. Halk bu çağrıya kulak verdi ve Karamanlı Belediyesi tarafından Manavgat için 63 bin 257 liralık nakdi destek toplandı. Başkan SELİMOĞLU yapılan yardımların gerekli mercilere gönderildiğini belirtti. Yaptığı açıklamada SELİMOĞLU ‘’Karamanlı Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz nakdi destek kampanyasına 173 vatandaşımız tarafından 60 bin 290 TL, 3 vatandaşımız tarafından da 300 € destek sağlandı. Karamanlı Belediyesi olarak bizler bu bağışı Antalya Valiliğinin Manavgat için açmış olduğu yangın hesabına gönderdik. Böylesine zor günlerde bir nebze de olsa merhem olabilirsek ne mutlu bize, bu günleri hep beraber aşacağız, yaraları birlikte saracağız. Mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bu zor günlerin bir an önce bitmesi en büyük arzumuz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.