KARAMANLI’DA GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU

Kültür 15.05.2018 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARAMANLI’DA GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU

Burdur Karamanlı'da “19 Mayıs Gençlik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Burdur Karamanlı'da “19 Mayıs Gençlik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere, Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam vekili İlker Eker, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinliklerde halk belediye binasının önünden konser alanına kadar marşlarla ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüdü. Konser alanında öğrenciler meşaleli gösteriler ve halk oyunları gösterileri sergiledi. Protokol mensupları tarafından Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. Açıklamalarında Selimoğlu, kendisinin de beden eğitim öğretmeni olduğunu hatırlatarak, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti. Gençlerin daha farklı dallarda sportif faaliyetlerde bulunmasını istediklerini işaret eden Selimoğlu, “Karamanlı Spor Kulübü ile birlikte, güreş, kick-boks, halk oyunları, bocce ve futbol branşları ve her türlü yarışmalarda maddi ve manevi tüm olanakları sağlıyoruz. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organizasyonları yapıyoruz. Spor salonumuzda fitness spor aletleri ile hizmetlerimize devam ediyoruz.” dedi. Selimoğlu, ayrıca gençlerin sportif alanlardaki her türlü taleplerine kayıtsız kalmadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: “Belediye olarak ayakkabısından, kıyafetine, kullandığı malzemesinden her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden kurtulsunlar. Sosyal ve sportif faaliyet içerisinde olsunlar. Ben her zaman şunu diyorum ki; gençliğimiz bizim geleceğimizdir. O yüzden onları el üstünde tutuyoruz.”
Burdur Karamanlı'da “19 Mayıs Gençlik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Burdur Karamanlı'da “19 Mayıs Gençlik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinliklere, Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam vekili İlker Eker, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliklerde halk belediye binasının önünden konser alanına kadar marşlarla ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüdü. Konser alanında öğrenciler meşaleli gösteriler ve halk oyunları gösterileri sergiledi. Protokol mensupları tarafından Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Açıklamalarında Selimoğlu, kendisinin de beden eğitim öğretmeni olduğunu hatırlatarak, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti.

Gençlerin daha farklı dallarda sportif faaliyetlerde bulunmasını istediklerini işaret eden Selimoğlu, “Karamanlı Spor Kulübü ile birlikte, güreş, kick-boks, halk oyunları, bocce ve futbol branşları ve her türlü yarışmalarda maddi ve manevi tüm olanakları sağlıyoruz. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organizasyonları yapıyoruz. Spor salonumuzda fitness spor aletleri ile hizmetlerimize devam ediyoruz.” dedi.

Selimoğlu, ayrıca gençlerin sportif alanlardaki her türlü taleplerine kayıtsız kalmadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

“Belediye olarak ayakkabısından, kıyafetine, kullandığı malzemesinden her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden kurtulsunlar. Sosyal ve sportif faaliyet içerisinde olsunlar. Ben her zaman şunu diyorum ki; gençliğimiz bizim geleceğimizdir. O yüzden onları el üstünde tutuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.