Kaputaş'ta denizin rengi kahverengiye döndü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaputaş'ta denizin rengi kahverengiye döndü

Kaputaş'ta denizin rengi kahverengiye döndü
 Antalya'nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağış nedeniyle bazı bölgelerde denizin rengi değişti.  Yağış nedeniyle Kaputaş Köprüsü'nün altındaki dereden akarak denize ulaşan yağmur suyu denizin rengini değiştirdi. Aralıklarla devam eden yağmur dolayısıyla yüksek kesimlerden gelen çamurlu sular, dereyle buluşup denize taşındı. Vadiden gelen yağmur suyunun denize karışmasıyla dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın bir bölümü kahverengiye dönüştü.  Antalya’nın en güzel koylarından biri olan plajda turkuaz denizin kıyı kesimlerinin kahverengi bir renk alması ilginç bir görüntü oluşturdu. Denizdeki manzara görenleri şaşırttı. 
Kaputaş'ta denizin rengi kahverengiye döndü

 Antalya'nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağış nedeniyle bazı bölgelerde denizin rengi değişti. 
Yağış nedeniyle Kaputaş Köprüsü'nün altındaki dereden akarak denize ulaşan yağmur suyu denizin rengini değiştirdi. Aralıklarla devam eden yağmur dolayısıyla yüksek kesimlerden gelen çamurlu sular, dereyle buluşup denize taşındı. Vadiden gelen yağmur suyunun denize karışmasıyla dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın bir bölümü kahverengiye dönüştü. 
Antalya’nın en güzel koylarından biri olan plajda turkuaz denizin kıyı kesimlerinin kahverengi bir renk alması ilginç bir görüntü oluşturdu. Denizdeki manzara görenleri şaşırttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.