KAPANAN BELEDİYELERİN ARAÇLARI TOPLANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2014 - 14:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAPANAN BELEDİYELERİN ARAÇLARI TOPLANDI

Araçlar Satışa Çıkarılacak.
 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı kapanan 9 belde belediyelerdeki araçlar toplandı.Aralarında iş makineleri, makam araçları, itfaiye araçları, minibüs ve otobüslerinde bulunduğu çok sayıda araç, İl Özel İdaresi Sandıklı bakım evi parkına çekildi. Edinilen bilgiye göre; bu araçların önümüzdeki günlerde açık artırma ile satışa çıkarılacak.
Araçlar Satışa Çıkarılacak.

 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı kapanan 9 belde belediyelerdeki araçlar toplandı.
Aralarında iş makineleri, makam araçları, itfaiye araçları, minibüs ve otobüslerinde bulunduğu çok sayıda araç, İl Özel İdaresi Sandıklı bakım evi parkına çekildi. Edinilen bilgiye göre; bu araçların önümüzdeki günlerde açık artırma ile satışa çıkarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.