KANSERLE SAVAŞMAK İÇİN DOĞA OKULU EĞİTİM VERİYOR

Gündem 08.08.2015 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KANSERLE SAVAŞMAK İÇİN DOĞA OKULU EĞİTİM VERİYOR

Vali Hasan Kürklü, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Doğa Okulunu gezdi.
Vali Hasan Kürklü, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Doğa Okulunu gezdi.      Öztürk Sarıca, Vali Hasan Kürklü'nün Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi ziyareti sırasında kendisine kanserle savaşmak için hayata geçirdiği Doğa Okulunu gezdirdi. Her yaşta insanın yaşadıkları çevre, ekolojik üretim, yaban hayatı ve kanser gibi konularda yeterli bilgi sahibi olunmadığını Vali Kürklü'ye aktaran Öztürk Sarıca, bu sebepten dolayı Doğa Okulunu kurduklarını söyledi.      Sarıca, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi ziyaretçilerini, doğal yaşam, küresel ısınma, kansersiz ve sağlıklı yaşam, sıfır kimyasallı üretimler, yaban hayatı ve doğanın tüketilmemesi konusunda bilinçlendirme amaçlı eğitim verdiklerini kaydetti.      Sarıca, Vali Kürklü'yü avcılar tarafından yaralanan hayvanların olduğu bölümü gezdirdi ve tedavi süreçleri hakkında bilgi verdi. VALI HASAN KÜRKLÜ, TEDAVİSİ TAMAMLANAN 3 ŞAHİNİ DOĞAYA BIRAKTI      Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine aylar önce yavru ve bakımsız halde getirilen 3 şahin veteriner Öztürk Sarıca ve gönüllü doğa severler tarafından tedavileri tamamlandıktan sonra Vali Hasan Kürklü'nün katılımıyla düzenlenen programda doğaya bırakıldı.      Öztürk Sarıca'nın doğa ve yaşamın ön planda olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.      Öztürk Sarıca, 3 şahinin yavru olarak Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine geldiğini söyledi. Sarıca, yavru kuşların geldiklerinde üzerlerinde keneler yapışmış halde olduğunu ve bakımsız olduğunu kaydetti. Tedavi sürecini anlatan Sarıca, ilk olarak kenelerden arındırdıklarını ve zayıf oldukları için besleme programına aldıklarını kaydetti. Yavru şahinlerin tüyleri oluştuktan sonra küçük kafeslerde uçuş antrenmanına başladıklarını anlatan Sarıca, daha sonra büyük kafeslere alıp burada uçmaya başladıklarını bildirdi.      Öztürk Sarıca'nın 3 şahinle ilgili tedavi sürecini basın mensuplarına aktardıktan sonra Vali Hasan Kürklü, Yabancı gönüllüler ve Öztürk Sarıca'nın oğlu Kadir Sarıca 3 şahini doğaya bıraktılar.
Vali Hasan Kürklü, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Doğa Okulunu gezdi.

Vali Hasan Kürklü, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan Doğa Okulunu gezdi.

     Öztürk Sarıca, Vali Hasan Kürklü'nün Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi ziyareti sırasında kendisine kanserle savaşmak için hayata geçirdiği Doğa Okulunu gezdirdi. Her yaşta insanın yaşadıkları çevre, ekolojik üretim, yaban hayatı ve kanser gibi konularda yeterli bilgi sahibi olunmadığını Vali Kürklü'ye aktaran Öztürk Sarıca, bu sebepten dolayı Doğa Okulunu kurduklarını söyledi.

     Sarıca, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi ziyaretçilerini, doğal yaşam, küresel ısınma, kansersiz ve sağlıklı yaşam, sıfır kimyasallı üretimler, yaban hayatı ve doğanın tüketilmemesi konusunda bilinçlendirme amaçlı eğitim verdiklerini kaydetti.

     Sarıca, Vali Kürklü'yü avcılar tarafından yaralanan hayvanların olduğu bölümü gezdirdi ve tedavi süreçleri hakkında bilgi verdi.

VALI HASAN KÜRKLÜ, TEDAVİSİ TAMAMLANAN 3 ŞAHİNİ DOĞAYA BIRAKTI

     Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine aylar önce yavru ve bakımsız halde getirilen 3 şahin veteriner Öztürk Sarıca ve gönüllü doğa severler tarafından tedavileri tamamlandıktan sonra Vali Hasan Kürklü'nün katılımıyla düzenlenen programda doğaya bırakıldı.

     Öztürk Sarıca'nın doğa ve yaşamın ön planda olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

     Öztürk Sarıca, 3 şahinin yavru olarak Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine geldiğini söyledi. Sarıca, yavru kuşların geldiklerinde üzerlerinde keneler yapışmış halde olduğunu ve bakımsız olduğunu kaydetti. Tedavi sürecini anlatan Sarıca, ilk olarak kenelerden arındırdıklarını ve zayıf oldukları için besleme programına aldıklarını kaydetti. Yavru şahinlerin tüyleri oluştuktan sonra küçük kafeslerde uçuş antrenmanına başladıklarını anlatan Sarıca, daha sonra büyük kafeslere alıp burada uçmaya başladıklarını bildirdi.

     Öztürk Sarıca'nın 3 şahinle ilgili tedavi sürecini basın mensuplarına aktardıktan sonra Vali Hasan Kürklü, Yabancı gönüllüler ve Öztürk Sarıca'nın oğlu Kadir Sarıca 3 şahini doğaya bıraktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.